ג'יבריש בסנסה

יאיר B

New member
סנסא פיוז.

הנגן שלך מעודכן מבחינת גרסת הקושחה? אם לא - תוריד את האחרונה (צריך להוריד את תוכנת העדכון מאתר סנדיסק, התוכנה מעדכנת בעצמה את הנגן במידת הצורך). צריך גם לוודא שהוא על עברית (וכל זה בהנחה שיש לו עברית בכלל, אני לא בטוח). כמובן שהתגיות שלך צריכות להיות מלאות כמו שצריך.

יאיר, יש לו עברית כשרה:

[סליחה על התמונות המעפנות והעריכה העקומה. הכל באשמת הפלאפון
] גרסת קושחה V01.01.22P

אכן שלי.

והוא אחלה בשורה התחתונה. הקושחה החדשה די תוקעת לו את הצורה והוא מדי פעם עושה ריענון בסיס נתונים שזה מאוד מציק.(תמיד אני אומרת לעצמי שאני אחזיר לקודמת ואז מתעצלת) האיכות סאונד שלו אחלה יחד עם האוזניות שלי, הבטריה בסדר[בסדר כי אני רגילה לI7] רואים בו אחלה גם תמונות, וידאו לא ניסיתי. הוא מאוד נוח בסה"כ קטן וקומפקטי שכזה.

steak fuck

New member
אז יש עברית?

כי לא כל כך הבנתי... אם כן איך אני עושה אותה?

אוקיי, דבר ראשון תוריד את הסאנסא אפדייטר

היא נמצאת באתר של סאנסא תחת ספורט - 'תמיכה'. תעשה את כל מה שהוא מבקש ותעדכן את הנגן לקושחה האחרונה. אחר כך תיכנס להגדרות ותבחר עברית.

steak fuck

New member
אה לאאאאא

עברית יש לי הנגן עצמו בעברית אבל השירים שבעברית הם בג'יבריש

../images/Emo45.gif תסדר את התגיות...

לי יש את 'עבודה עברית' ולא סידרתי תגיות לכן הוא מופיע בג'יבריש. לעומת זאת השאר עובדים אחלה...

יאיר B

New member
יש תוכנות שעושות את זה כמו הסנדק

שאפשר להוריד דרך קישורי הפורום ואפשר גם עם תוכנות מוזיקה כמו וינאמפ, אולי מדיה פלייר וגם אפשר דרך חלונות עצמה (קליק ימני על הקובץ, מאפיינים ושם יש אפשרות לכתוב את התגית של הקובץ). ידנית זה די הרבה עבודה, עם תוכנות אפשר לשנות קבוצות גדולות יותר במכה אחת.

well being

New member
שאני אבין, אנחנו משנים להם את השם

על מנת שלא יופיעו בגיבריש במכשיר? וככה אני יכולה לשמור על שם קובץ בעברית? ואיך עושים את זה דרך המדיה פלייר? תודה

לא... השם של הקובץ לא משנה בנגן שלא תומך בתיק

-יות. את משנה נתונים שיש בשיר, הנתונים האלו נקראים תגיות. לא ניסיתי במדייה פלייר כך שאין לי מושג, אני משתמשת בMP3TAG.

well being

New member
אוף אני לא מבינה, יש לכם אולי קישור למדריך?

יש לי נגן סנסה FUZE ואני ממש לא מבינה מה אתם מדברים כאן בשירים בעברית בנגן אני רואה גיבריש

יאיר B

New member
סוג הנגן לא משנה כאן.

כל קובץ מוזיקה שהומר לפורמט דחוס כלשהו (נניח MP3 אבל יש עוד כל מני פורמטים של קבצים), יש בו בנוסף למוזיקה גם חלק של טקסט שבו כתובים פרטי השיר. הנגנים יודעים לקרא את החלק הזה ולהציג אותו על המסך של הנגן. מאחר והנגן שלך מתייחס לחלק הזה בזמן סידור השירים בנגן, צריך לדאוג שמה שכתוב שם יהיה בצורה הוא יבין. כדי לעשות את זה, צריך להשתמש בתוכנה יעודית שיודעת לגשת לאזור הזה בקובץ ודרכה לשנות את מה שכתוב שם. דוגמא לתוכנה כזאת היא MP3TAG למשל שנועם משתמשת בה או The Godfather שבעבר השתמשתי בה. אפשר למצוא את התוכנות הללו דרך חיפוש בגוגל. יש מאמר ישן שכתבתי על טיפול בתגיות עם וינאמפ. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1292&aId=58196 עם תוכנות אפשר לטפל בקבוצה של שירים כאשר עם וינאמפ עוברים שיר שיר.

or121210

New member
מסכים עם יאיר ומוסיף

ש-ID3tag באמת מאוד נוחה, מניסיון, רק תקפידי לעשות שמור אחרי כל שינוי, וגם תקפידי לשנות ב-TITLE ולא (רק) בשם הקובץ. הצלחת?

למעלה