גיבוש

hada§

New member
גיבוש ../images/Emo13.gif

אני רוצה לעזור בגיבוש...
מצאתי משהו חביב!... כל אחד ירשום 10 דברים שהוא אוהב ו10 דברים שהוא שונא... אפשר יותר...

hada§

New member
אני אתחיל...

שונאת
1. מבחנים בית ספר וכל מה שקשור לזה...
2. צביעות, שקרים ואנשים רעים שהם פשוט רעים 3. נחשים עורבים עכבישים תולעים וכל הבעע
4. התעללות וניסוים בבעלי חיים 5. טרנסים ומוזיקה מזרחית.. בעעע 6. קיץ...
עונה מאוסה!!... חורף הכי שווה
7. פיגועים
והמצב הרע במדינה 8. ילדים קטנים.... משהו בין 5 ל10... חחח מעצבנים משהו! 9. אנשים כפויי טובה ושלוקחים אנשים כמובן מאליו 10. לדבר מול הרבה אנשים...
אוהבת
1. לקרוא ספרים טובים
2. דוסון קריק, חברים סקס והעיר וסדרות יפות 3. קומדיות מטופשות
4. מישל ברנץ'! ופאנק רוק 5. המשפחה שלי... 6. חברים שלי 7. חתולים וגם כלבים...
8. לצלם דברים...
9. קייטי הולמס!
10. כל מיני משפטים יפים מטופשים שאני אוהבת... :) כמו החיים קשים בסוף מתים, אנשים דורכים על נמלים בצחוק הנמלים מתות ברצינות...

אני

שונא: 1. ללמוד. 2. אנשים שמשחקים באנשים. 3.השינוי הנורא שילד בן 7 נראה כמו פג וילדה בת 6 נראת כמו פרחה. 4.המצב הגרוע של המינה 5.מזרחית וטראניסים - מישהו מוכן להגיד להם שזה לא נחשב מוזיקה!! 6.התלהבות יתר וביטחון עצמי גבוהה מדיי 7.אנשים ששופטים אנשים אחרים! 8.שעמום יתר 9. להיות חולה 10. להיות עצוב
אוהב: 1. קיץ! 2. טלווזיה ומחשב 3. חברים שלי! 4. מוזיקה 5.לישון 6. לאכול 7. נטלי פורטמן!!!(יש לי ידידה שנראת בול כמו קייטי הולמס) 8.משפחה שלי 9. שטויות מצחיקות 10. חול!!

White Stripe

New member
אאאאאאאאאאאאאאאני

אוהבת:
גיטרותתת
מוזיקה (לא הכל)
ת'משפחה שלי
לנגן בגיטרות שלי
לכתוב (בעיקר שירים)
להיות עם האנשים שאני אוהבת
שוקולד.. לצערי
מחניים. ח
סכינים מספריים וכד'
ללכת מכות עם אח שלי שונאת:
פרחות מטומטמות
אנשים עם דעות קדומות
גזענים
את מכבי חיפה
מזרחית וטראנסים
צביעות
דיסקים מזוייפים. בעעעע כשיש לי קשה לי להירדם
לקנות בגדים..משעמם
שאנשים יורקים כל הזמן (גם כשאין צורך)
את החור שאני חיה בו זהו..

OrdinaryDay

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gif

שונאת
בית ספר וכל מה שקשור אליו ילדים קטנים חרקים (בעיקר ג'וקים-
) לקום בבוקר כל סוגי המוזיקה הישראלית לחכות שמבקרים אותי מבחינה רגשית(שאומרים לי שאני קרה אנד סטאף-אההם אההם!!!) ספורט שאנשים מתלהבים יותר מידי מעצמם מתמטיקה (אומנם זה קשור לבית-ספר, אך אני שונאת את המקצוע הזה כ"כ שחשבתי שצריך לתת לו כבוד מעשרת הדברים שאני שונאת.) אוהבת
לישון-לחלום על דברים שהייתי רוצה שיקרו אך אני יודעת שלעולם לא יקרו חורף קולה מוזיקה להיות צודקת לריב-להיות מרשעת לאנשים טלוויזיה-סרטים. כוסות (לא יודעת למה, אך כוסות זה דבר נחמד!) כלבים (בעיקר קטקטים לייק גרמלינים!) לצלם. זהו, עכשיו שאתם מכירים אותי כ"כ טוב. אתם מוזמנים לבית של השכנה לכוס קפה ועוגה!

E

Elektra Natchios

Guest
שרה ->

את קרה
אוקיי..אז.. שונאת: (ואוו רק עשר? זה יהיה קשה..) 1.פרחות/ערסים 2.בריטני ספירס ושות' (הכוונה לכריסטינה אגילרה שאקירה וכו'..) 3.קיץ 4.מזרחית/טרנסים בעיקרון כל סוג מוזיקה בעברית..
5.אני רוצה לכתוב ילדים קטנים.. אבל אני בת 13 .. וזה לא כזה רחוק
בכל אופן, ילדים קטנים.. ובעיקר אלה שמסתובבים לכם בין הרגליים! (זה כל כך מעצבן!) 6.חרקים למיניהם.. 7.ללמוד 8.שאנשים שותים לי מהכוס! 9.מתלהבים למיניהם.. 10.אתה המילה "חשה".. תגידו, זה משהו חדש?.. זה בכל פינה! מאיפה זה הגיע? אוהבת. 1.קולה 2.גיטרות 3.להתנדב בראשון אוהבת חיות (כן כן!) 4.לארה קרופט וכל מה שקשור לטומב ריידר 5.לישון 6.כל דבר חד שיכול לפצוע
7.מסטיקים 8.מוזיקה... 9.קומיקס (גארפילד, אלקטרה) 10.לצחוק על שרה (הייתי חייבת!! זה פשוט דרש..! - ד"א עומרי מוסר ד"ש ... -
)

OrdinaryDay

New member
ח..מרפי../images/Emo26.gif

ואת קטנה
(תסתכלי באחד הסעיפים בשונאת
) ואממ...תמסרי לעומרי משהו באנגלית

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo122.gif זה כאב!

חכי חכי.. אני אחשוב על משהו!
ועומרי מוסר תודה!

E

Elektra Natchios

Guest
מה מגניב בזה??!!

זה כל כך מעצבן!! מי המציא את הדבר הזה?!

oasis147

New member
שלי!

אוהבת
1. גשם 2. חיבוקים 3. חברות שלי 4. שיחות נפש 5. מוזיקה ודיסקים מקוריים 6. גיטרות חשמליות 7. שמעריכים אותי 8. משבצות 9. אנשים 10. ג'ינג'ים 11. צעיפים 12. השיער שלי שונאת
1. כשחם לי 2. חולצות בטן 3. מזרחית 4. וואנבי פרחות 5. צהוב 6. כשמזלזלים בי 7. לקבל ציון נמוך 8. להרגיש רע סתם 9. אנשים שחושבים שהם מושלמים 10. זבובים/דבורים 11. להיות מצוננת 12. ריח של זיתים וחומוס

Shibby Master

New member
תורי!

למרות שאני לא כ"כ פעילה בפורום ואני לא כל הזמן נוכחת, אני כן כותבת כשמזדמן לי ואני כן רוצה להכיר אתכם ולהשתלב קצת יותר (= לא אוהבת: 1.חרקים למיניהם. 2.אוכל חריף. 3.אנשים צבועים שמלאים בפוזות וסטלנים שפשוט לא אכפת להם. 4.כשדברים נהיים יותר מדי אינים וטרנדיים ומותגיים. 5.להזיע. 6.לקום בבוקר עייפה כשאני יודעת שיש לפניי יום ארוך. 7.להופיע או לדבר מול הרבה אנשים. 8.שיעורים משעממים ומורים שטניים. 9.לצאת טועה או להישאר בלי מילים. 10.לחשוב על הדבר הנכון והשנון להגיד אחרי הזמן שהיית אמור להגיד אותו. (למשל אחרי שאני אשלח את ההודעה יהיו לי דברים כל כך הרבה יותר טובים לשים פה) אוהבת! 1.צופים. מה לעשות.. 2.לצחוק. 3.לאכול. 4.חיבוקים ושיחות נפש. 5.מכושפות. 6.מישל בפרט ומוזיקה בכלל (מנגנת על גיטרה) 7.לצאת צודקת. 8.לצייר. 9.סרטים וספרים שגורמים לך לחשוב. 10.איך לא- משפחה וחברים.

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo6.gif חשבתי שרק לי זה מפריע ->

.כשדברים נהיים יותר מדי אינים וטרנדיים ומותגיים... וגם - לחשוב על הדבר הנכון והשנון להגיד אחרי הזמן שהיית אמור להגיד אותו. זה כל הזמן קורה לי!! ועוד הרבה דברים שכתבת כאן מתאימים לי

oasis147

New member
כן...

לי למשל יש אובססיה למכנסיים משובצות. והיה מתישהו זמן של כ ל פקצה היו מכנסיים משובצות. וזה היה איכסע או צמידים ניטים. כביכול זה משהו "פריקי", אבל כשזה נהניה באופנה, *הופס!* כל פקצה מתחילה משיגה לה אחד כזה.

למעלה