גיבוש קשר"גים מישהו יודע מתי מתגייסי מרץ 07 יקבלו זימון לגיבוש קשר"גים??
J jbgabay New member 20/9/06 #1 גיבוש קשר"גים מישהו יודע מתי מתגייסי מרץ 07 יקבלו זימון לגיבוש קשר"גים??
S seraun New member 20/9/06 #3 ואתה אמור להתגייס במרץ 07? מתי מילאת את המנילה? זתומרת מתי היה התאריך האחרון שלך לשלוח ת'מנילה?
S sunshine2u New member 21/9/06 #6 מצטרף לשאלה... לדעתי הגיבושון באוגוסט היה למתגייסי נובמבר.. כל מחזור קרבי יש מסלול כזה.. צריך להיות עוד אחד כזה בערך בנובמבר-דצמבר למתגייסי מרץ לדעתי, אני אנסה לברר זאת בהקדם ואם למישהו יש תשובה שיעלה אותה לפורום...
מצטרף לשאלה... לדעתי הגיבושון באוגוסט היה למתגייסי נובמבר.. כל מחזור קרבי יש מסלול כזה.. צריך להיות עוד אחד כזה בערך בנובמבר-דצמבר למתגייסי מרץ לדעתי, אני אנסה לברר זאת בהקדם ואם למישהו יש תשובה שיעלה אותה לפורום...
G Gal isr New member 21/9/06 #8 לנו אמרו שזה מיועד למתגייסי נובמבר ומרץ ביחד ופשוט חלק ילכו במרץ וחלק בנובמבר. אפשר להתקשר לאיתור תקשוב לשאול פשוט
לנו אמרו שזה מיועד למתגייסי נובמבר ומרץ ביחד ופשוט חלק ילכו במרץ וחלק בנובמבר. אפשר להתקשר לאיתור תקשוב לשאול פשוט
G Gal isr New member 21/9/06 #9 ../images/Emo41.gif יש מצב לגיבושון באוקטובר מנסים לקיים אחד, לא בטוח שיהיה. את זה אמרו לי עכשיו באיתור תקשוב. לגבי מועד גיוס, 12.12 או אפריל.
../images/Emo41.gif יש מצב לגיבושון באוקטובר מנסים לקיים אחד, לא בטוח שיהיה. את זה אמרו לי עכשיו באיתור תקשוב. לגבי מועד גיוס, 12.12 או אפריל.
T thhk22 New member 21/9/06 #10 מה הטל' של איתור תקשוב? אפשר לקבל בבקשה את הטל' של איתור תקשוב..? תודה!
S sunshine2u New member 21/9/06 #11 כל מי שבראש שלו לעשות תגיבוש הזה.. שיפנה אליי לאיי סי קיו 244408300 לי אישית לשכת גיוס אמרו שאין עוד מיונים לשם למחזור שלנו, וביאסו לי תחיים.. אבל אם אתה דיברת עם תקשוב.. אולי
כל מי שבראש שלו לעשות תגיבוש הזה.. שיפנה אליי לאיי סי קיו 244408300 לי אישית לשכת גיוס אמרו שאין עוד מיונים לשם למחזור שלנו, וביאסו לי תחיים.. אבל אם אתה דיברת עם תקשוב.. אולי