גיבוש צוללות 18/2

HBS היחיד

New member
גיבוש צוללות 18/2

מי בא איתי לגיבוש ביום ראשון הקרוב? מתכוננים? שרשרו מי שבא... שיהיה בהצלחה לכולנו.... דרך אגב...מישהו יודע אם יש עוד גיבוש לצוללות בזמן הקרוב חוץ מהקרוב ביום ראשון?

נצל"ש קטן

קבלתי אתמול גיבוש חובלים, ואני שמח על כך מאוד. הייתי רוצה לדעת אם יש לי אופציה לקבל צ'אנס בצוללות אם וכאשר לא אעבור גיבוש חובלים?

ophirein

New member
זה או זה או זה....

אבל אם אתה ממש רוצה צוללות תתקשר לביתן חיל הים יש שם מישהו עוד 20 דק' ככה חחחח ותבקש להגיש ערעור לצוללות במקום חובלים. לדעתי יקבלו אותך...

Itamarro

New member
אני הבנתי

שאם מסיימים גיבוש חובלים, יש אפשרות לצאת לגיבושי המשך- צוללות, שלדג, ו669. תבדוק את המקורות שלך.

פופיליק

New member
נכון.

שאלתי את החובל שהיה ביום מיון בביתן חיל הים, והוא אמר שצריך לעבור 48 שעות מגיבוש חובלים כדי לקבל גיבושני המשך. בניהם, באמת, יש את צוללות, שלדג ו-669. לפי מה שהבנתי זה תלוי בתוצאות שלך ביום סיירות ובגיבוש, אבל אני לא בטוח לגבי החלק הזה.

Itamarro

New member
זה תלוי

בתוצאות שלך, בצרכי הצבא, ובנתוניך האישים והרפואיים.

ophirein

New member
אני בא../images/Emo13.gif

ובדקתי איתם כי התאריך לא מתאים לי בקיצוניות חחח אבל אין אופציה אחרת, אז נסתפק בזה. בהצלחה לך ולכולם... אגב למישהו יש המלצות מה להביא?

HBS היחיד

New member
אתה בטוח שאין תאריך אחר?

זאת אומרת שזה עכשיו או בקיץ? באסה... אממ תמיד אומרים להביא סכין יפנית וחבלים ...נראה אם באמת נצטרך את זה...

ophirein

New member
אני יודע שהיה גיבוש ראשון שבוע שעבר

תודה על ההמלצות...

HBS היחיד

New member
ויש רק שני גיבושים בחורף או שצפוי

עוד אחד? ובכיף על ההמלצות... אה עוד משהו שתמיד אומרים להביא זה אזיקונים...מה שכן זה לא יכול להזיק...

yoyom987

New member
גם אני בא יום ראשון

וגם לי לא מתאים אבל זה הגיבוש האחרון לגיוס שלי ואם אני לא הולך לזה אני אצתרך לדחות גיוס או לאבד צוללות אז בהצלחה לכולם באמת אה ולא צריך לבחור בין צוללות לחובלים בינתיים מי שמקבל חובלים מסיים את הגיבוש ולא עובר יכול לגבל גיבושון המשך ואם אתה ממש ממש ממש ממש ממש טוב ומראה מלא מלא מנהיגות בגיבוש צוללות יש מצב שתקבל מזה גיבוש חובלים אבל זה ממש נדיר

HBS היחיד

New member
ומה בנוגע לאלה שיש להם גיבוש חובלים

ב-25 לחודש ובתור גיבוש המשך הם נגיד יכוליפ לקבל צוללות. אז הם יחכו עד לקיץ בשביל זה?

yoyom987

New member
אני משאר שכן

אבל גיבוש המשך זה לא רק צוללות זה גם 669 ושלדג ואני לא יודע מתי הגיבושים האלה אבל תעבור את חובלים זה הכי שווה P: אלא אם אתה ממש לא רוצה גם לפני שאתה בוחר צוללות תהיה בטוח שזה מה שאתה רוצה כי צוללות (מראים אותם בגיבוש אז תוכל לראות אותם שם) זה תפקיד די קשה מבחינה חברתית...אין לך מקום ובהפלגות אתה תקוע עם אותם האנשים לדי הרבה זמן במקום ממש קטן...אז כמובן זה דבר שצריך להתאים לך גם חובלים זה אותו הדבר מן הסתם רק שאתה לא תקוע באזור ממש צפוף ואתה יכול לצאת לסיפון והכל בכל מקרה אם אתה חובל ואתה מצטיין בקורס אתה יכול להיות קצין על צוללת

HBS היחיד

New member
חח זה לא קטע של בחירה

מיום סיירות קיבלתי חובלים ובחובלים קיבלתי צוללות. אז הגשתי על זה וקיבלתי בנוסף לגיבוש צוללות שיש לי ביום ראשון גם יום מיון נוסף שממנו יבחנו או אני בכל זאת מתאים לחובלים. והקטע הוא שיש לי בעיה ממש רצינית להגיע ביום ראשון אז אני מקווה לעבור לחובלים כי משם אני יכול להגיע גם לצוללות.

yoyom987

New member
אה כן...

אממממ אז דבר ראשון תתקשר אליהם מחר (עכשיו זה כבר סגור נראה לי) ותנסה לברר מה אתה אמור לעשות אבל נראה לי שתצתרך לחכות עד הקיץ אה ומתי שלחת בקשה לקבל עוד מיון? כי גם אני רוצה חובלים ושלחתי מכתב אבל רק לפני איזה 5 ימים

HBS היחיד

New member
חח אחי יש לך זמן

תשובה רק אחרי 3 שבועות. תחכה בסבלנות תאמת שאני לא רוצה ללכת משניהם רק ללכת לגיבוש לראות מה זה כל דבר ...בעקרון אני לא מעוניין בשני הדברים- חובלים וצוללות, אבל, רוצה לטעום מכל דבר ואז להחליט. ולא נראה לי שאני אחכה עד הקיץ. בעצם נראה מה יהיה...תודה על העזרה...

yoyom987

New member
אני עדיין לא מבין למה אנשים לא

רוצים את זה...לפקד על אנשים שזה תמיד נראה לי די מעניין ועוד בים שזה בכלל מגניב...אז זה טיפה קבע אבל בסה"כ זה שווה את זה...בכללי אנשים לא רוצים חיל הים משום מה :S במנילה ממש מעט אנשים שאני מכיר מסמנים סטי"לים מעל 3

פופיליק

New member
אני דווקא מכיר הרבה שרוצים סטי"לים.

הרבה לא רוצים חובלים באמת בגלל הקבע. רוב האנשים לא מוכנים להתחייב לצבא בגיל כ"כ צעיר לכ"כ הרבה שנים. אפשר להבין. ויש כאלה שחושבים שאין בזה אקשן ומעדיפים לראות האוייב פנים אל פנים בחי"ר, לך תבין. :)

פופיליק

New member
מה התאריך גיוס שלך?

כי אני לא קיבלתי עדיין מועד לגיבוש צוללות, למרות שעברתי המיונים כבר די ממזמן ואני מתגייס ביולי.

למעלה