מי בא איתי לגיבוש ביום ראשון הקרוב? מתכוננים? שרשרו מי שבא... שיהיה בהצלחה לכולנו.... דרך אגב...מישהו יודע אם יש עוד גיבוש לצוללות בזמן הקרוב חוץ מהקרוב ביום ראשון?
שאלתי את החובל שהיה ביום מיון בביתן חיל הים, והוא אמר שצריך לעבור 48 שעות מגיבוש חובלים כדי לקבל גיבושני המשך. בניהם, באמת, יש את צוללות, שלדג ו-669. לפי מה שהבנתי זה תלוי בתוצאות שלך ביום סיירות ובגיבוש, אבל אני לא בטוח לגבי החלק הזה.
וגם לי לא מתאים אבל זה הגיבוש האחרון לגיוס שלי ואם אני לא הולך לזה אני אצתרך לדחות גיוס או לאבד צוללות אז בהצלחה לכולם באמת אה ולא צריך לבחור בין צוללות לחובלים בינתיים מי שמקבל חובלים מסיים את הגיבוש ולא עובר יכול לגבל גיבושון המשך ואם אתה ממש ממש ממש ממש ממש טוב ומראה מלא מלא מנהיגות בגיבוש צוללות יש מצב שתקבל מזה גיבוש חובלים אבל זה ממש נדיר
אבל גיבוש המשך זה לא רק צוללות זה גם 669 ושלדג ואני לא יודע מתי הגיבושים האלה אבל תעבור את חובלים זה הכי שווה P: אלא אם אתה ממש לא רוצה גם לפני שאתה בוחר צוללות תהיה בטוח שזה מה שאתה רוצה כי צוללות (מראים אותם בגיבוש אז תוכל לראות אותם שם) זה תפקיד די קשה מבחינה חברתית...אין לך מקום ובהפלגות אתה תקוע עם אותם האנשים לדי הרבה זמן במקום ממש קטן...אז כמובן זה דבר שצריך להתאים לך גם חובלים זה אותו הדבר מן הסתם רק שאתה לא תקוע באזור ממש צפוף ואתה יכול לצאת לסיפון והכל בכל מקרה אם אתה חובל ואתה מצטיין בקורס אתה יכול להיות קצין על צוללת
מיום סיירות קיבלתי חובלים ובחובלים קיבלתי צוללות. אז הגשתי על זה וקיבלתי בנוסף לגיבוש צוללות שיש לי ביום ראשון גם יום מיון נוסף שממנו יבחנו או אני בכל זאת מתאים לחובלים. והקטע הוא שיש לי בעיה ממש רצינית להגיע ביום ראשון אז אני מקווה לעבור לחובלים כי משם אני יכול להגיע גם לצוללות.
אממממ אז דבר ראשון תתקשר אליהם מחר (עכשיו זה כבר סגור נראה לי) ותנסה לברר מה אתה אמור לעשות אבל נראה לי שתצתרך לחכות עד הקיץ אה ומתי שלחת בקשה לקבל עוד מיון? כי גם אני רוצה חובלים ושלחתי מכתב אבל רק לפני איזה 5 ימים
תשובה רק אחרי 3 שבועות. תחכה בסבלנות תאמת שאני לא רוצה ללכת משניהם רק ללכת לגיבוש לראות מה זה כל דבר ...בעקרון אני לא מעוניין בשני הדברים- חובלים וצוללות, אבל, רוצה לטעום מכל דבר ואז להחליט. ולא נראה לי שאני אחכה עד הקיץ. בעצם נראה מה יהיה...תודה על העזרה...
רוצים את זה...לפקד על אנשים שזה תמיד נראה לי די מעניין ועוד בים שזה בכלל מגניב...אז זה טיפה קבע אבל בסה"כ זה שווה את זה...בכללי אנשים לא רוצים חיל הים משום מה :S במנילה ממש מעט אנשים שאני מכיר מסמנים סטי"לים מעל 3
הרבה לא רוצים חובלים באמת בגלל הקבע. רוב האנשים לא מוכנים להתחייב לצבא בגיל כ"כ צעיר לכ"כ הרבה שנים. אפשר להבין. ויש כאלה שחושבים שאין בזה אקשן ומעדיפים לראות האוייב פנים אל פנים בחי"ר, לך תבין.