גיבוש צוללות - מתי?

Perrymedic

New member
גיבוש צוללות - מתי?

ביום רביעי הייתי במבדקי צוות ים וקיבלתי צוללות. מישהו יכול להגיד לי מתי יהיה הגיבוש? ז"א, לא תאריך סופי אלא תאריך כללי...

eitanp2

New member
צוללות

תלוי אם אתה קיבלת את זה דרך מיון צדדי אז יש או היום חח או שיש ב 18 החודש. אבל בגלל שעשית עכשיו כנראה זה לא צדדי אלא הגעת מיום סיירות ולכן אין לי מושג כנראה עוד כמה חודשים. בהצלחה אחי

Welsh

New member
הם אמרו שישלחו לנו בדואר זימון

אבל אם אתה לחוץ על תאריך, תרים אליהם טלפון, אולי הם יתנו לך. אתה תלך בשביל הספורט או שהתחרטת?

Perrymedic

New member
איזה התחרטתי...

אני הולך בשביל הספורט... אמרתי לעצמי, זה פה ליד בחיפה אז שיהיה... וכע אני יודע שאמרו שישלחו לנו בדואר תאריך וזימון רשמי אבל אני רוצה לדעת מתי זה יפול ואם זה לא יפריע לי לגיבוש צנחנים. ולא ענית לי לפני זה! מי אתה? ניר?

eitanp2

New member
חחחח

הם יגידו לך שהם לא יודעים מה התאריך... אמרו לנו שזה יהיה מתי שהאו בפבואר... אתה תדע על זה משהו כמו שבועיים מראש במקרה הטוב...

Welsh

New member
יש לך תאריך לגיבוש צנחנים?

במקרה שלי זה לא פה ליד אבל גם אני הולך לשם בשביל האתגר, שמעתי יש להם איזה מסע נחמד. הצוללת היחידה שאני מתכוון להיות בה בעתיד הנראה לעין היא הצוללת הצהובה באילת וגם זה אם לא יהיה משהו יותר מעניין לעשות (כמו לשבת בבריכה ולהסתכל על השמיים, לדוגמא
). וכן, זה ניר

Perrymedic

New member
איזה קטע...

הם ענו... אמרו לי שזה במרץ ואפילו ענו מהר... איך זה שביתן חיל הים עובד כמו שצריך ומדור סיירות בקושי עונים לטלפונים? לא משנה... קיצר אני מניח שגם הגיבוש שלך יהיה במרץ אז בהצלחה. נקווה ששנינו נגיע, ניפגש, נעבור, נתקבל, נגיד להם שהם על הזין שלנו ושהם היו צריכים לתת לנו חובלים (או מטכ"ל אבל זה כבר לא קשור אליהם) ונלך לנח"ל ומשם לפלס"ר.

Welsh

New member
מרץ? יש זמן...

תראה, אני איתך בלהגיע, לעבור, להתקבל ולהגיד להם לדחוף, אבל משם אני בונה על צנחנים

למעלה