גיבוש צוות הדרכה

• פותח הנושא nae90
  • פורסם בתאריך

nae90

New member
גיבוש צוות הדרכה

אם יש לך רעיון איך לגבש את צוות ההדרכה של הסניף תשלח/י לי רעיונות...תודה

ליחנוש 1

New member
אממ

אין לי חחח אצלנו רוב המדריכות באותה הכיתה וגם רוב המדריכים באותה הכיתה..אז הם מגובשים מאודד

יש לי רעיון מצויין. ../images/Emo13.gif

ערב של המדריכים.. זה יכול להיות יציאה לבאולינג או לכל מקום אחר שדומה לו (במהות..), ואפשר גם רעיון שהקומונרית שלנו יישמה: כל הורה מביא את המאכל שהילד שלו הכי אוהב (רצוי חלבי-פרווה..) (ובהפתעה
), עושים ארוחת ערב של כל המאכלים, תולים על איזה שהוא קיר בסניף מעטפות עם השמות של כל המדריכים, וכל מדריך כותב על המדריכים האחרים (כל אחד בנפרד) משהו טוב על המדריך (כמו המניפות שהיינו עושים בבית הספר היסודי..
), וגם רצוי שהקומונרית תכתוב מכתב אישי לכל מדריך, זה ממש עושה טוב על הלב ומגלים דברים חדשים אחד על השני.. אני ממש נהניתי בערב הזה.

תדבקו אחד לשני..

הדבר שהכי טוב לגיבוש זה לבלות זמן ביחד, באמת להכיר אחד את השני.. אז פשוט מעכשיו תתחילו לחיות אחד עם השני: כולכם צריכים לאכול ארוחת ערב נכון?! אז תעשו את זה ביחד! תקבעו לצוות תור לנקות ביחד את הסניף. תקבעו לשבת בסניף ביחד ולהכין פעולות. רוצים לצאת במוצ"ש? במקום חברה שלך מהכיתה קחי את הצוות! תשתפו בדברים בישב"צים.. תעלו דברים לדיון ביחד. תצאו לטייל. תעשו שבתות ביחד. אתם גוף אחד שפועל למטרה משותפת - קידום הסניף והקהילה שלכם, ולכן אתם חייבים להיות מתואמים ולהיות מסוגלים לפעול ביחד ה כי הכי טוב שאתם יכולים!

מה שבטוח

אם יש גם נצח וגם אחי'ה בצוות אז תדאגי שזה יהיה נפרד המלצה אישית בעקבות מה שהולך בהרבה סניפים בארץ תעשו על האש עם משחקי חברה של ילדים קטנים-זה תמיד הולך טוב וזה שיא הצחוקים

התבלבלתי, צטער..

התכוונתי להפריד את הבנות מהבנים אני רגיל להגיד "להפריד את נצח ואחי'ה" כי בסניף שלי יש קצת בעיה עם הבנות של נצח והבנים של אחי'ה ולבנים של אחי'ה אין כל כך התייחסות לבנות של אחי'ה אז מבחינתי נצח זה אומר בנות למרות שצריך גיבוש של נצח בנים המדריכים עם אחי'ה בנים המדריכים

למעלה