גיבוש מטכ"ל... שאלות.

angiland

New member
גיבוש מטכ"ל... שאלות.

יש האומרים שבמידה ואני נופל מהגיבוש אני לא מקבל כלום. ויש האומרים שבמידה ושרדתי 3 ימים אני כן מקבל משהו וזה צנחנים . ואם סיימתי את הגיבוש מבלי לעבור,אני מקבל גיבושון המשך... מה הולך פה? כאילו באמת חשוב לי לדעת לפני שאני אדע מה לעשות עם עצמי. אה כן,והגיבוש מטכ"ל מתנגש עם גיבוש צנחנים? או חופף? במידה וכן. מה עושה מי שרוצה ללכת לגיבוש צנחנים ובאותו הזמן גם ממויין למטכ"ל ????? תודה לעוזרים.

white boy

New member
למה אתה חושב על ליפול?

אם אתה מתחיל לחשוב ככה , זה לא טוב , ואתה יכול ליפול רק בגלל העניין המנטלי ("אוי ,קשה לי..."). אני לא אומר את זה מתוך התנשאות או משהו , רק אומר שכדאי שתנסה לבוא בגישה חיובית בלי לחשוב הרבה על "מה יקרה אם...". אם בכל זאת אתה רוצה מידע , תיכנס לקטגוריה "מאמרים" בראש הדף , שם תיכנס ל"יחידות העילית" , ושם ל"היחידה" , ותמצא את מה שאתה מחפש.

Welsh

New member
אאל"ט

אם אתה פורש מהגיבוש, בכל שלב, לא קיבלת שום דבר. אם אתה מנופה ביום השלישי בשלב הרוטציה של הצוותים אתה מקבל יחס של כאילו סיימת ולא התקבלת, משמע, גיבוש המשך. אם אתה מסיים מבלי להתקבל-גיבוש המשך. אם אתה מסיים ועובר אתה מתקבל למסלול
.

angiland

New member
ואם אני פורש מרצוני ביום השלישי?

אני גם נופל לצנחנים במידה ו...? ובקשר לזה שאמר לבוא בראש חיובי. תאמין לי אני בא בראש חיובי,אבל צריך לדאוג לתחת שלך לפעמים... אני בא בהנחה שאני שווה משהו ולא סתם קבלתי את זה. אבל אני רואה את העתיד ודואג לזה,זה הכל!

Welsh

New member
את זה אני לא יודע

אבל קל לפתור את הבעיה, פשוט אל תפרוש

למעלה