גיבוש לעובדים

Guronet

New member
גיבוש לעובדים

שלום לכל המקסימים של הפורום! אני מארגנת ערב גיבוש למחלקה שלנו בחברה. מדובר על כ - 11 עובדים + בני זוג. אני מעט נרתעת מלקרוא לערב הזה ערב גיבוש... מדובר על ערבים שאנו עורכים מדי פעם (בפעם האחרונה נפגשנו לערב חנוכה באחד הבתים) כאשר הנושא המרכזי בהם הוא האוכל. על הערב להערך באחד מימי החמישי ובשעות הערב (לאחר שעות העבודה). כך, למשל, בוטל לנו רעיון ערב ערב משחק (מונדיאל), כיוון שאין אף משחק שיוצא ביום חמישי. אופי המפגשים הוא מאוד מופנם. כמעט ולא קרה שאורגנה פעילות כלשהי, אבל (!!) אני רוצה לשנות זאת.. להכניס קצת אקשן. אני מחפשת משחקים שלא יהיו נועזים מדי (או כל פעילות אחרת שהיא לא משחק). אשמח לרעיונות!

KarinDi

New member
במקרה כזה

הייתי הולכת על משהו ממש פשוט וצנוע, שלא דורש יותר מידי השתתפות. כמה רעיונות: - חידון טריוויה על המשתתפים - אמת ושקר - תחרות פנטומימה - סיפור אקורדיון - משחקי קלפים, למרות שאתם קצת הרבה בשביל זה... אם המטרה היא להוביל להפתחות (כי כתבת שאופי המפגשים מופנם): - של מי השורה הזו (אפשר להתחיל ממשימות קלות ובהמשך לעבור לקשות יותר - מעגל פנימי מעגל חיצוני - שאלון קבוצתי - לבקש מכל אחד להביא חפץ שמאפיין אותו או תמונת ילדות משהו בכיוון?

g and n

New member
משחקים סולידיים:

* אחד נגד 100 * מי רוצה להיות מיליונר * משחק החבילה עם משימות סולידיות או סתם שאלות * משחק הקוביות והשוקולד- מעבירים קוביה מאחד לשני , למי שיוצא 6 בקובייה צריך לגשת למרכז המעגל , ללבוש סינר ולהתחיל לאכול עם סכין ומזלג. * "ספיד דייטינג- כל אחד מקבל דף עם שעות מ-1 עד 12 הם צריכים למלא את דף השעות שלהם בפגישות (הכוונה להסתובב בחדר ולקבוע עם האנשים פגישות, בעצם 12 פגישות) לאחר מכן המנחה מכריז בקול על שעה מסויימת נגיד 6 ואז כל אחד צריך לשבת עם מי שהוא קבע ב-6 ,מנחה מכריז על נושא השיחה למשל- מה הייתי לוקח לאי בודד, המשפחה שלי וכו... *תן קו- פנטומימה, או בציור * משחקי קופסא * ערב נושא- למשל ערב במבה, ערב ילדות, ערב חידון בלשי, ערב שאנטי ועוד...

למעלה