גיבורי מד"א

E M S

New member
גיבורי מד"א

גיבורי מד"א השיר הזה הגיע אליי היום באייסיקיו וגרם לי לצמרמורות בכל הגוף מצאתי לנכון להעביר לכם את השיר גיבורים - אבל לא של נשק ותחמושת, הגיבורים של המפוח, הצווארון והתחבושת. הגיבורים של ההחייאה, תאונות הדרכים, ושטפי הדם, שמול עיניהם תמיד עומדת הצלת חיי אדם . הגיבורים - שעם צפצוף הביפר מתעוררים משנתם, הגיבורים שאין גבול ואין שעה למשימתם. הגיבורים שמגיעים לחזיתות האימה כמו מלאכים, בשקט, אך ברובה מלאכתם היא דווקא זו האפורה, השוחקת. הגיבורים, המתנדבים, ואלה המקבלים שכר, ביניהם גם מינהלים, פקידים, אנשי שרותי הדם ההדרכה. אתם ההון האנושי, הגלגלים שמפעילים את המכונה, שהוא ארגון הצלת חיי האדם של המדינה. לאחר 36 חודשים של תופת, כוננות ומתח, בהם לעיתים נתקלנו בחברינו פצועים והרוגים- בשטח. לאחר תקופה כה ארוכה, קשה ועצובה, באמת, מגיעה לנו כבר, ש נ ה - ט ו ב ה! ואני מוסרת ת ו ד ה

E M T

New member
שיר חדש? מזועזע?

אחד שקורה לעצמו E M S ואומר שהוא מתרגש מהשיר הזה אז צר לי על הבורות כי נכנסת פעם לאתר מד"א? כנס רגע ותבדוק משהוא בקשר לשיר ה"חדש" הזה,

E M S

New member
אתה לא שווה תגובה אבל

אתה לא שווה את התגובה שלי אבל דבר ראשון קיבלתי באייסיקיו ולאw לא ביקרתי לאחרונה באתר מדא אם הייתי חושב שמגיע לך התייחסות הייתי כותב לך משהו חמור ביותר ואני אכתוב על זה לך במסרים

E M T

New member
חמוצי...

חמוצי, לא התכונתי להעליב אותך או לפגוע בך פשוט הייתי כל כך המום שאתה לא מכיר את זה, בכל אופן אם נפגעת אז סליחה, ושתהיה לך שנה טובה...

למעלה