גיבורים

Toy is me

New member
גיבורים

שלום, אני רוצה להתחיל לצפות בסדרה לאחר המלצות רבות עליה. מישהו יכול לעדכן אותי בפרטי לגבי הורדת הסדרה?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo207.gif איפה הבחור החביב עם הלינקים?

אני פשוט לא זוכר את הניק.../:

an OTHER

New member
תשמעו...../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

אני די חדשה בפורום אבל יש שיטה...ממש לא מסובכת, להוריד כל שבוע את הפרק. יש אתר..warez-bb.org (אני לא יודעת אם מותר לי פה לתת קישור) שצריך להירשם אליו (ממש בקטנה-לא בעיה), ואחרי כל יציאת פרק האתר מתעדכן ואפשר להוריד. אפשר גם להוריד עוד סדרות. אני מורידה אבודים בדר"כ, ועכשיו מתחילה עם גיבורים.. למי שיש שאלות או צריך קישור שישלח לי בפרטי. שמחתי לעזור!
חג עצמאות שמח!

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif..

הורדות ישירות זו הדרך הכי בטוחה, מהירה [מלבד טורנטים מאתרים פרטיים], וקלה להוריד דברים.. וד"א, זה לא רק סדרות כמובן.. יש גם סרטים, משחקים וכו'.. כל הדברים שאפשר למצוא בתוכנות כמו אימיול\ביטורנט וכאלה, רק בלי צורך בתוכנה חיצונית ובלי זיופים. תאמינו לי, ברגע שתורידו קצת, גם אתם תפנטזו על ראפידשייר פרימיום
חח [וזה שווה את זה.
]

sexyvampire

New member
אין לי בעיה ם.ם', בנאדם בן 26

פשוט אסור לתת קישורים, ואני יודע שהמנהל הזהיר הרבה מאוד פעמים. אני לא בא ברע

White Mamba

New member
זה היה אני ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif כל מי שרוצה קישורים שישלח

לי מסר

Laxir

New member
אני רואה שתפסת את מקומי ../images/Emo13.gif

היתה תקופה שאני הייתי עוזר לאנשים (וגם לך שלחתי אז מסרים בענין) ונותן קישורים...
לי זה נמאס אחרי שבועיים, אני מניח שזה גם יהיה המצב איתך....

White Mamba

New member
בזכותך אני יודע את כל מה שאני יודע. ../images/Emo13.gif

עד עכשיו לא נמאס לי, אני שולח קישורים לכ20 אנשים כל פרק והתחלתי ב109, אבל העיקר שאני עוזר, הרגשה עילאית

../images/Emo207.gifשאלה לגבי קישורים../images/Emo26.gif

יש למישהו קישור לאתר לצפייה און ליין בפרק 19??? אני לא אוהבת את כל ההורדות האלו ועד עכשיו צפיתי בכל הפרקים באתרי און ליין למינהם.... האם יש ישועה??

למעלה