"גיבורים"

mazinya

New member
אני צופה. סדרה מעולה!!

חבל שאין לה עדיין פורום משלה

BaSTArD077

New member
סדרה ממש טובה !

ערוץ פוטנציאלי לשדר את הסדרה הזאת הוא לא אחר מערוץ 3,הם תמיד משדרים כאלה סדרות.

DDN

New member
אני אהמר על אקסטרא הוט

אבל בטח החארות מYES יגנבו את זה.

Evil Beast

New member
^ YES לוקחים הכל.

וזה חרא. אין תחרות בכלל. לHOT יש רק את אבודים ו-ורוניקה מארס. וגם הם משודרים בערוץ 10. כל השאר באקסטרא הוט זה חרא בריטי. או שידורים חוזרים(כמו בביפ). בYES יש את כל השאר. וזה הרבה.

Ihavenonick

New member
אין כמו YES

תעבור אל הצד האפל. יש לנו סדרות טובות יותר מאשר ל"חם".

סורי שמתפרץ לרגע../images/Emo8.gif(חדש כאן)

אם כבר, אז הסדרה הנ"ל מתאימה כמו יד לכפפה בערוץ AXN!
(יצא לכם לראות, אגב, ת'פרומו ל"מי רוצה להיות גיבור-על";)

אכן כן!../images/Emo45.gif

יש כבר פרומואים יותר משבוע על כך, וזה רק חלק קטנטן מהלוח שידורים של עונת החורף של AXN! אגב: בנוסף לכך, יש גם את "בלייד" סדרת הTV!

BaSTArD077

New member
אההה

סוף סוף מביאים להוט משהו נחמד ( אני יס ) ובקשר לבלייד,ראיתי 10 דקות מהפרק הראשון,ולא אהבתי בכלל :X

DDN

New member
בלי להיכנס לדיונים האלה

למרות שהורדת סדרות היא גם לא הדבר הנקי ביותר, יש מרחק מלקרוא לה "קרימינליות". אם אין לך אינטרנט, תדאג שהדודים מחו"ל ישלחו לך.

El ad

New member
נראה לי שזה יצא קצת מפרופורציה..

בסה"כ שאלתי שאלה תמימה. מההודעות של "סמוא אנגל" ושל "mazinya" זה היה נראה כאילו שהסדרה כבר הגיעה לארץ ורציתי לברר לאיזה ערוץ. מהתגובה הצפויה כביכול של דארק ביסט דוקא הופתעתי כי אתם כל כך סולדים כאן מהורדות לא חוקיות והסים מהלזכיר את הקיום שלהן. עצם זה שאתם בכלל מקיימים כאן דיון על תוכנית שנצפית באמצעים לא חוקיים נראית לי מוזרה בדיוק מאותה הסיבה. השימוש במילה קרימינליות נעשה בהומור ואני מתנצל אם פגעתי ברגשותיך. ולסיום : דווקא אינטרנט יש לי, אבל דודים מחו"ל לא, ולי אישית אין שום בעיה עם הורדות שכאלו.

DDN

New member
אבל אף אחד לא מוריד מהאינטרנט

ואנחנו גם לא נדבר כאן על הורדות ולא נזכיר את המילה הזו, כי זה לא חוקי. כולנו כאן אזרחים שומרי חוק. לכולנו יש דודים בחו"ל שישלחו לנו את הסדרות האלה בשמחה. מובן לך הסלנג? (לא המצאה שלי)

spidey 82

New member
למה אתם מתפתלים במבוכה?

הפרק הראשון הוצע להורדה חינם באופן חוקי לגמרי. אליבי יש. (הורדה של שאר הפרקים היא כבר עניין אחר...) בכל אופן, זו הסדרה החדשה האהובה עליי ביותר. היא משתפרת מפרק לפרק והירו הדמות החביבה עליי (מסתבר שהוא הדמות הכי פופולרית כרגע).

Jason2

New member
כל הפרקים ניתנים לצפייה

באופן חוקי באתר הרשמי של הסדרה (האתר של nbc).

למעלה