~~גיבורים 113~~

oO nam nam Oo

New member
היה אחלה פרק../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

האיש הבלתי נראה מגניב ביותר
ואבא של הירו
הוא נראה מטריד. וגם מייקה, עם כל ה"גם לי יש סוד" שלו היה נחמד
מעניין מה יהיה בפרק הבא, כשקלייר תפגוש את אמא שלה (זה לפחות נראה ככה מהפרומו)

אהבתי את הפרק, כרגיל ../images/Emo9.gif

האיש הבלתי נראה, איזו דמות מדהימה ! אהבתי את סגנון ההומור שלו, זה ממש מוסיף. כמובן שאין על הקטעים המצחיקים של הירו [יאטטטטהה !!]. כשחטפו את הירו ואנדו ממש התעניינתי לאן ייקחו אותם, חשבתי שזה יהיה לינדרמן, אבל אז אמרתי לעצמי שבטוח לא יחשפו את לינדרמן בשלב הזה, אם בכלל ! הייתי בשוק שמי שמגלם את אבא שלו זה ג'ורג' טקיי !! בהתחלה חשבתי שג'סיקה תהרוג את הפסיכיאטרית
לפי הפרומו, בפרק הבא ניקי כבר לא תהיה בכלא, מעניין איך היא תצא משם ! אם כבר הפרומו, הוא ממש מותח ! מייקה מייקה... הוא הרג אותי ! איזה ילד גאון מקסים... "ובכן, גם לי יש סוד !" טוב שלא צחקתי שעה
הייתי המומה מכל הקטע של קלייר ואמא שלה.. זה הולך להיות מעניין.

LeRanch

New member
../images/Emo45.gif

אחלה סיכוםXD ככה גם אני חשבתי (לינדרמן, ניקי והפסיכיאטרית)

dance13

New member
פרק אחלה!

כל הקטעים עם האיש הבלתי נראה(קוראים לו ****)היו ממש יפים ומצחיקים במיוחד בפרק הבא
הירו ואנדו היו ממש משעממים. וגם כל הקטעים עם ניקי-דיאל-ומיקה היו משעממים(למה צריכים אותם בכלל?!) אני ממש אהבתי שניתן כאילו עוצר מפיטר לברוח ובסוףהוא כן וברח וכולם חושבים שהוא עף אבל בסוף לא.קטע ממש יפה. אוי ****(למי שלא הבין האיש הבלתי נראה)

השחקן של אנדו ?../images/Emo12.gif

את מתכוונת, השחקן שמגלם את אנדו ? אחח, העברית של הנוער

והוא יודע יפנית? ~.^../images/Emo129.gif

הוא נראה קוראיני. (כן, אני יודעת להבדיל.XD טח.) אני זוכרת שראיתי את הירו (לפני שהתחיל גיבורים) בפאנק'ד.XD הוא היה מהצוות שמתח את אייקון, הזמר.

4hilla4

New member
הוא יפני!!!

עובדה שהוא היה שופט במיס יוניברס.. אז אמרו - כל הדרך מיפן- ואז את השם שלו..... ( אנדרו משו..) זיהיתי אותו לפי הפנים.... אבל הוא יפני..!

למעלה