גיבוי Information Store

Erezdtk

New member
גיבוי Information Store

אני מגבה את ה Information Store של ה EXCHANGE שלי דרך Veritas Backup Exec. עד היום הגיבוי לא עשה בעיות, לאחרונה הגיבוי של ה information store בלבד, נהיה כל כך איטי עד שהגיבוי לא מסתיים כלל בזמן. יש למישהו הצעות? מישהו נתקל בתופעה?

antidot

New member
------->

אתה מגבה brick level או רק IS מלא ? שרת 2000 או 2003 ? Exchange 2000 או 2003 ? גרסת הBackup Exec היא ___ ? טלפטיה זה בפורום אחר...

Erezdtk

New member
פירוט

brick level נחשב כ- single instance ? אז כן. שרת הגיבוי 2000, שרת הדואר exchange 2003 sp2 שיושב של win2003 sp1 גרסאת התוכנה 9.1 המון תודה

antidot

New member
?

brick level רחוק מאוד מהקונספט של Single Instance Store - למעשה גיבוי brick level בין היתר שובר את הקונספט של SI. הסבר ל single instance: אני שולח דואר בתוך האירגון עם קובץ מצורף בגודל 10MB ל100 אנשים. במקרה של SI (ו-Exchange כולל את הfeature), הקובץ ישמר פעם אחת וכל תיבת יעד תכיל למעשה קישור לקובץ בתוך הstore (שנשמר רק פעם אחת) והstore יגדל ב10MB. מחיקה של קובץ מתיבה מסויימת רק תמחק את הלינק בתוך התיבה ותקטין באחד את link count. ברגע ש link count מגיע לאפס, הקובץ ימחק פיסית מתוך הstore. במקרה שsingle store לא מומש: לכל תיבה ישלח עותק מלא והstore יגדל ב1GB.

בעז 21

New member
שאלה על גיבויים בשרת 2003

אנטידוט שלום האם יש בעיה להשתמש בתוכנה NTBACKUP החינמית בשרת exchange 2003. במיוחד שבגירסא הזאת יש STORE מיוחד שאפשר להשתמש בו בשביל Brick Level.

antidot

New member
---->

brick level - גיבוי פר תיבה. ntbackup לא מאפשרת את זה ומגבה את כל ה store כיחידה אחת. משמעות הדבר הוא ששיחזור של תיבה בודדת מהגיבוי בלתי אפשרי, למרות שב2003 זה לא רלוונטי עקב ההתווספות של recovery storage groups שמאפשרים לשחזר תיבות בודדות מתוך גיבוי של store. אם אתה מתעקש על brick level חינמי, תציץ בהפניה לשימוש ב exmerge כאן: http://www.petri.co.il/backup_exchange_2000_2003_with_ntbackup.htm קח בחשבון שגיבוי כזה משתמש בMAPI בשביל למשוך את תוכן התיבה ולכן לוקח המון זמן.

למעלה