גיבוי תכנים

פגית

New member
גיבוי תכנים

ביום ראשון אני מתכננת לשדרג גירסה באורנג'. בבית יש זוג הורים שממש ישמחו שהכל ישאר כמו שהיה מבחינת אפליקציות וכו, איך מגבים הכל? פרט לאנשי קשר שמסונכרנים לג'ימייל, תמונות ומה שנמצא על כרטיס הזיכרון החיצוני. תודה!! רום אורנג', מכשירי גלקסי S, כרגע עם פריו 2.2 ובילט C......

voguemaster

New member
רק עם טיטניום

שום דבר אחר לא מבצע את העבודה ברמה טובה. אגב, ספרי לנו איך המכשיר אחרי השידרוג!

orliraz

New member
אתמול עידכנתי מדארקי 9.5 ל CM7 - עולם אחר

המכשיר מגיב הרבה יותר מהר. פשוט ממריא. לא יודע עוד בקשר לזמני סוללה כי איתו רק לילה אחד וגם היה טעון חלק מהזמן, מצב טיסה בלילה וכו'. עכשיו מעדכן ל CM7 הנוכחי בילד מספר 9. מקווה שבהמשך השבוע יהיו לי יותר פרטים.

פגית

New member
השתדרגנו

השתדרגנו בעידכון הגירסה.. הלך מהר, החלק הארוך זה אחרי, להחזיר הכל-אבל ממש ממליצה. במפעילה לקח בדיוק 15ד'. יש ממש מכשיר חדש ביד, כייף אמיתי.

פסטלית

New member
פרטי, נמקי וחווי דעתך...../images/Emo6.gif

גיבית לפני? מה נשאר ומה נעלם? ספרי קצת על התהליך

פגית

New member
אוקי

אנשי הקשר, היומן מסונכרנים עם הג'מייל, גיבתי אפליקציות ואסמס נמחקו. מקבלים מכשיר נקי לגמרה וצריך להגדיר הכל מחדש, חשבון מייל, גוגל, וודג'טים ואפליקציות שרצו ברקע. אבל זה ממש שווה את זה, ניתן לשלוח אני קשר בצורה תקינה ולא כמו שהיה ב2.2, נוספו כמה שידרוגים קטנים כמו אפליקציית הורדות, טריס שליטה משופר, צילצולי התראות נוספים, אפשרות לקבוע טפט למסך נעילה, אפשרות טפט רגיל ב2 תצורת-הרגילה-בה התמונה נפרסת על כל העמודים ומשתנה וחדשה צרה, כלומר שהתונה זהה בכל עמודי הבית. אמממ זהו אני חושבת.....

פגית

New member
במפעילות? או בכללי?

כי אם זו הגירסה החדישה ביותר מבחינת גוגל- אז סבבה, בטח יש רומים וכל מיני, אני לא יכולה לאבד אחריות ורוצה עברית מלאה ומסודרת ולכן נשארת עם הרום של המפעילה, בנתיים ממש בסדר לי איתו..

למעלה