גיבוי טלפון LG3

גיבוי טלפון LG3

שבת שלום.
גיביתי את הטלפונים שלי ושל אישתי במחשב בעזרת התוכנה LG PC SUITE . השאלה היא איפה אני יכול למצוא במחשב את הגיבוי של שני הטלפונים?
תודה מראש על העזרה

BobboVilla

New member
בתוכנה עצמה. רוב הסיכויים שזה פורמט סגור

שניתן להשתמש בו רק בתוכנה המסויימת הזו, כך שלדעת איפה הגיבוי רלוונטי רק כאשר אתה מחליף או מפרמט את המחשב.

מציאת תקיית גיבוי

ראשית תודה על התגובה המהירה.
בתוכנה מצאתי את שם תקית הגיבוי עכשיו איך אני מוצא את התקיה הספציפית ואת הגיבויים במחשב.

הבהרה

אני גיביתי את הטלפון שלי מסוג LG G3 עכשיו אני רוצה למצוא את תקיית הגיבוי למשל לראות מה מגובה ומה לא.

אני חוזר לשאלה הנ"ל

בד"כ גיבויים שמתבצעים ע"י תוכנות ה-suite למיניהן יכולים להיראות כקובץ או כתיקייה שלא ניתנים לפיענוח ידני (לא תמצא שם רשימה מסודרת כגון "תמונות", "מסרונים" וכו').

לכן מומלץ לגבות את המכשיר בעזרת אפליקציה כזאת או אחרת שתייצא את הקבצים הרלוונטיים למחשב שלך, ואז תוכל להסתכל עליהם, לבדוק, למחוק וכדומה.

באופן כללי, אם המכשיר שלך מסונכרן עם חשבון ג'מייל, כל אנשי הקשר מגובים בענן. את התמונות ניתן לגבות בעזרת Google Photos, את הוואטסאפ בעזרת Google Drive. שאר התיקיות ניתן להעביר למחשב בעזרת כבל או אפליקציה כגון WiFi Transfer. כמו כן, יש עשרות אפליקציות היודעות לגבות מסרונים.

גילוי נאות: ברשותי מכשיר LG G3, התקנתי עליו איזה חצי תריסר רומים וכל פעם עשיתי גיבויים בדרך הנ"ל.

המשך להבהרה

ראשית על ההסבר המפורט בנושא הגיבויים.
שאלה חדשה מה זה "רומים "?

למעלה