גיבוי הארד דיסק

מיכ22אל

New member
גיבוי הארד דיסק

שלום לכולם רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה המאפשרת ליצור דיסק גיבוי של מערכת ההפעלה אשר יכול לעלות כדיסק הפעלה. למשל נורטון דורש דיסק הפעלה מיוחד ולאחר מכן ניתן לעשות שיחזור אני מחפש תוכנה שתעשה את הכל ביחד אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה מסוג זה.

Y. Welis

New member
יש Acronis trueImage

מסוגלת לגבות את המחיצה כולה או תיקיות נבחרות, וכן ליצור תקליטור איתחול ולהחזיר ממנו את הגיבוי. ניתן גם לשלב יחד (על DVD למשל) את האיתחול עם הגיבוי. יש פרטים בפורום התמיכה של החברה.

bar666xp

New member
כולן עבודת כך..

אפילו הPACK איחזור שיוצרים מהמחיצה בדיסק הראשון יש את תוכנת האיחזור אם או בלי החלק הראשון של האימיג'... מה שאפשרי זה להגדיר ביצירת הPACK כי מיד לאחר שהתוכנה עולה היא תבקש את החלק הראשון של האיחזור {תלוי בתוכנה שהשתמשת אם האפשרות קיימת בה}.

מיכ22אל

New member
תודה

אני יודע שהם דורשים דיסק בנתיים יצרתי דיסק של win pe ודרכו אני אבצע איחוזר של גיבוי שיצרתי בעזרת נורטון חשבתי להקל תהליכים ושהכל יהיה אוט'. האקרוניס נשמע מעניין שהציעו מקודם אני מחר אבדוק קצת על התוכנה הזאת ועל היכולות שלה תודה רבה על התשובות.

bar666xp

New member
אני לא בטוח שהסברתי נכון...

בכולן יש אפשרות ליצור CD הפעלה שיעלה את תוכנת האיחזור {בדר"כ היא לא תבקש את הCD הראשון של הפאק אלה יש להפעיל את האיחזור}.

מיכ22אל

New member
הבנתי

את כוונתך אך אני מחפש להכין דיסק boot ממש כמו דיסק התקנה של XP מכניסים לכונן והוא מבצע שיחזור מערכת לפי הגיבוי שבוצע ככל הנראה גם אקרוניס לא מסוגלת לזה לפי מה שאני רואה אך לא נואשתי יש בה המון אופ' למשחק נראה מה יהיה. אם יש הצעות נוספות אשמח לקבל

bar666xp

New member
ליצור CD/DVD/PACK אפשרי בעיקרון..

אני לא בטוח שהתוכנה עצמה תעשה זאת.. או כמעט בטוח שלא! אפשר בעיקרון ליצור עוצבה {לא בטוח איך רושמים ת'מילה} בקיצור קובץ הרצה שיפעיל את האיחזור דרך שורת הפקודה.. כך אפשרי לדוגמה ליצור קובץ AUTOEXEC.BAT בDOS הישן והטוב
שבו הוראת הפעלה של איחזור הPACK דרך פקודת השורה של התוכנה ולשלבו בדיסק במקום מה שהטוכנה יוצרת... אגב הדרך הפשוטה ביותר תהיה לצור את הCD על דיסק וירטואלי {בתנאי שהתוכנה תאפשר אם לא צורבים לRW ועושים אימיג' שלו לדיסק ופותחים עם תוכנת ISO}.. עורכים את קובץ ההפעלה במקום שיעלה את התוכנה שיריץ את הפקודה/ות הרצויות. לא משהו למשתמש המתחיל/פשוט אגב, אבל אם יש ראש, רצון, מוכנות להשקיע זמן וללמוד את הנושא... איך אומרים אין דבר העומד בפני הרצון.. בכל מקרה תחלס מדובר בCD אחד שהוא BOOT + תוכנת האיחזור... וPACK איחזור שאפשר כל פעם ליצור חדש ללא צורך לצור שוב את הראשון שהוא BOOT+תוכנת איחזור.

למעלה