גיבוי דרייברים ...

liore10

New member
גיבוי דרייברים ...

היי , יש לי DELL 6400 . כשרכשתי אותו המוכר אמר לי האם אני רוצה שיגיע עם XP או עם ויסטה , וכמובן שביקשתי עם XP , אבל את המחשב עצמו קיבלתי עם דיסק התקנה לויסטה וכנראה שגם הדרייברים שבדיסקים מעודכנים לויסטה. השאלה שלי היא כזו : איך אני יכול היום , במצב שהכל תקין במחשב , ליצור גיבוי מלא לכל הדרייברים שמותקנים , ככה שחס וחלילה במידה ואני אצטרך לפרמט , אני אוכל ללחוץ רק דאבל קליק על משהו וההתקנה תתבצע אוטומאטית ...? יש לכם תוכנה שאתם ממליצים עליה ? אפילו אם תהייה בתשלום , שווה לשלם על דבר כזה. בתודה מראש , ליאור

RoyBO

New member
למה לגבות דרייברים

יש באתר של דל את כל הדרייברים מסודרים

ali052

New member
לדעתי חובה וכדאי מאוד לגבות את הדרי

לעשות גיבוי מלא של הדרייברים....אי אפשר לדעת איזה שיינוים יהיו באתר של דל אחרי שתפרמט את המחשב , או שלא תהיה לך גישה באותו זמן לאינטרנט......חפש בגוגל תוכנות לגיבוי דרייברים =יש הרבה חינמיות וטובות...העיקר שיהא בהצלחה במחשב החדש!

RoyBO

New member
אז שתוריד מדל ותצרוב

זה לא יתפוס יותר מ300 מגה בייט.

RoyBO

New member
הגודל שרשמתי הוא הערכה אישית

על פי גדלים של דרייברים של המחשב שלי לויסטה ממבט חטוף ברשימה באתר של דל. צפו לאחוז סטייה די רחב

kobi 23

New member
שמע גם

יכול להיות שהדרייברים של הTHINKPAD שוקלים יותר משל דל. בכל מקרה,זה אחוז סטייה אחושלינג...

RoyBO

New member
עובד בסדר

אין לי שמץ של מושג מה ההבדלים בין הגרסאות בכלל

kobi 23

New member
לא לא

אני כבר מהיום השני שרכשתי את המחשב עם הXP. אין לי מילה אחרת על המערכת הזו,פשוט חרא !!!

liore10

New member
תודה רבה לכולכם ....

אני מעדיף להקדים תרופה למכה. TNX.

למעלה