גיא^

ענT

New member
לא חשבתי

רק הסתקרנתייייי גיא, שור ומאזניים , זה הולך? או יותר נכון לשאול מי מתאים הכי לבת מאזניים?

גיא^

New member
קראתי כבר

עשרות שאלות כאלה כאן, ומומחים גדולים ממני אמרו שזה תלוי בשני הבני אדם ולא במזל שלהם ככה שעדיף שתקחי את זה לא יותר מדי ברצינות בכל מקרה לדעתי שור ומאזניים יכולים למצוא המון דברים משותפים, כי הם די דומים. שניהם מאוהבים באהבה, וביופי. שניהם די הססניים - אבל פה ההבדל (לדעתי) - שור הססני עד שהוא מחליט. ואז הוא מחליט. מאזניים תמיד יישאר כזה. מאזניים רוצה לאהוב את כל העולם והוא פחות נאמן, שור רוצה אהבה אחת גדולה. זה לא משהו שהאסטרולוגיה אומרת, אלא תחושה שלי, אין לי מושג אם היא נכונה או לא, סתם תיאוריה. שור הוא מזל אדמה ומאזניים אוויר, שזה יסודות שלא משתלבים כלכך טוב בעיקרון. אבל שוב, זה תלוי בהרבה השפעות אחרות במפה. אומרים שהמזל הכי מתאים למאזניים הוא אריה אחרכך קשת וטלה - מזלות האש האחרים וגם מזלות האוויר (עוד מאזניים, תאומים, דלי) - אלו השילובים הכי טובים. אבל יכול להיות גדי עם השפעות כאלו למשל, ככה ששום דבר לא מוחלט. עדיף (לדעתי) ללכת עם מה שה
אומר לך גיא (השתדלתי.. אבל בכל זאת, נראה לי שיאיר או שבי יענו יותר טוב על השאלה הזאת)

גיא,

אל תגיד לי שהתחלת להתאהב בבחורות עכשיו..
אכן צדקת במה שאמרת, ולמען האמת אני מאוד גאה "בתפיסה" שלך... נראה שאתה נכנס בצעדי שור איטיים ובטוחים לעולם הנפלא של האסטרולוגיה! כל הכבוד! רק תרשה לי להוסיף משהו ששכחת - שור ומאזניים נשלטים שניהם על ידי אותו הכוכב - נוגה! גם יאיר מזכיר את זה במדור האסטרולוגיה בוואלה, והנה דבריו על ההתאמה בין שור למאזניים (יאיר, מקווה שאתה לא כועס שזה ללא אישורך..
).. מזל אדמה ומזל אויר. שני המזלות האלה נשלטים על ידי אותו כוכב: ונוס. ונוס במזל שור מתמקדת בצרכים הבסיסיים של האדם, ובגוף הפיזי שלו. על כן הדרישות של השור מהחיים מתמקדות בצרכים הבסיסיים, כמו אוכל טוב, שינה טובה, והדבר ההוא, שמפעיל את השור בצורה כל כך קיצונית.. במאזניים ונוס עושה כבר פעולה אחרת: היא מתמקדת לא רק בגוף, אלא גם בנפש. מאזניים הם עדינים יותר, מתוחכמים יותר, דיפלומטיים יותר, וישירים פחות. המזל הזה זקוק להרבה יותר מלים מאשר עובדות, אבל הוא עדיין זקוק מאוד למגע פיזי, כמעט כמו השור. ובאמת, משהו מאוד פיזי יהיה בקשר הזה, והאיכות של הקשר הפיזי תשפיע מאוד על כל השאר. המאזניים עשוי להיות ביקורתי יותר, וקצת מרוחק. הוא זקוק ליותר חופש אישי והרבה מרחב מחיה, שמאפשרים לו להיות קצת יותר עם עצמו. ברגעים כאלה עלול השור, שזקוק להרבה מאוד בטחון רגשי בקשר, להיכנס ללחץ. אם יוכל לשחרר את הלחצים, ולקבל את המאזניים כפי שהוא על הטוב ועל הרע, יוכל לצמוח קשר סביר ומעלה, עם פעילות ענפה בחדר המיטות, ולאורך זמן - אפילו חברות, ויותר מזה.

גיא^

New member
אוף אני לא אוהב להיות שור

גם לי יש נפש
כשצובטים אותי, אני לא מצתבט ?

למעלה