גיא :)

גיא :)

לא מעריצה שרופה, אבל הודות ליפעת והאובססיה לאחים מזיג גם אני מתחרפנת כשאני רואה אותם... אז רציתי לשתף אתכם במה שקרה בהופעה היום, רק שתראו איזו שטיפת מוח היא עשתה לי... אז ככה... היום הייתי ב"פסטיבל יותר" של המתגייסים החדשים. סבלימינאל והצל עלו לבמה, ובאופן ממש ממש ממש לא צפוי הגיח לשם גם גיא מזיג... חברה שלי שהייתה איתי ראתה אותו לפני והיא עושה לי "רונה תראי! זה גיא מזיג... ההוא מהדורבים שיפעת אוהבת..." איך שקלטתי אותו התחלתי לצרוח... יפעת- זה היה בשבילך
הוא היה ממש חמוד, יש לציין שהסתכלתי עליו כל זמן שהוא היה על הבמה, וזה היה די קצר! לצערי לא הייתה עלי מצלמה, ככה שאין תמונות... ואם הסתכלתם בכרטיס אישי ולא הבנתם איך קורה שמישהי בת 15 הסתננה לשם... אז הייתי שם על תקן מתנדבת ועזרתי בדוכנים. מה לא עושים כדי לראות הופעה של עברי...

חחחחח..רונה?!../images/Emo9.gif

א. אממ..אני חושבת שהתבלבלת בין אייל לגיא..חחחח..את אייל אני מעדיפה יותר (אני חושבת..חחח). ב.באסההה..אני ראיתי טלוויזיה..העברתי ערוצים,נחתתי על ההופעה הזו,ראיתי שיר אחד והלכתיי..חבל שלא ראיתיי..!!!!היית מתקשרתתתתת הם בטח שרו את סינגל הבכורה של שי 360,שבו הוא מארח את הצל וגיא מזיג-קבל!!! שיר ממש חמודדדד...חחחח אני חושבת ששי 360 הוא דוד רחוק של המזיגיםםם.

יו, איזה מגניב!

קודם כל, יאיי! שיר עם גיא. אני אשאיר את הרדיו פתוח ואנסה לשים לב... דבר שני- איזה כיף לך שהצלחת להכנס! להתנדב בכאלה אירועים נראה ממש כיף. כי קודם כל זה לעזור כמובן, ושיש מוזיקה טובה ברקע אז בכלל... ועברי מותק.
ומופיע מצויין לדעתי. ברוכה הבאה לפורום...מקווים שתשארי!

jowi

New member
קבללל, משהו בי מצלצל, מחכה שתקומייי

קבלל קבללל... :] שיר מעולה. אבל עם הצל?? זה אולי אומר שגיא מזיג ימני קיצוני כמו הצל?!

קודם כל זה לא אומר כלום,

זה שלחברים לעבודה או וואטאבר יש דעות מסויימות לא אומר שגם לו. וחוץ מזה, אותי אישית ממש לא מטריד מה הדעות הפוליטיות של האומנים שאני אוהבת לשמוע. כל עוד אין התבטאויות אלימות או שמנסות להשפיע על הדעות של המאזינים, לא מפריע בכלל. ואני כבר מתה לשמוע את השיר הזה!

תמונה משםםם

גיא'וש (חחח..לפחות ניסיתי לרשום את זה טוףף),עם הגיטרה בשיר "קבל"..:)

למעלה