גיא

ulytka

New member
גיא

הצטרף למשפחה בשני שעבר לפני הצהריים אחרי זירוז בלידה ארוכה ולא קלה אחרי זירוז בגלל חשש לאנמיה עוברית הוא מתוק ורגוע ומריח כמו גן עדן ואני מאוהבת לגמרי היום התחלתי רשמית את החל"ד שלי ואת היום פתחנו בצעדת בוקר לביה"ס עם הבכורה (במנשא בתוך מעיל ענק) הבחור יונק נהדר אבל אני עם פטריה וזה כואב בטירוף. מטפלת עם דקטרין אבל נראה לי שגם הוא צריך טיפול למי שמתוכננת ללדת בקרוב שתשקול שוב אם היא רוצה לעשות את זה בשיבא- הם משפצים שם ואם זה לא במלונית אז השהות שם היא בלתי נסבלת אפשר כמה שאלות על הדרך? ברית- המלצות למוהל (לא חייב להיות דתי) בהתחשב בזה שהוא חבר בכללית (החזרים מהמושלם וכאלה...) מתנות- מה ההמלצות החמות ביותר שלכן (לידה שלישית) בהתחשב בזה שבגדול יש לנו הכל (כולל ביגוד) ועכשיו זה האקסטרות, הפינוקים החידושים. שבוע מצויין

פישים

New member
אח, כמה רך, מהמם

נדמה לי שגם הוא אמור להיות מטופל. מתנות - יאמו יש? אם אין - מומלץ מאד מאד מאד. מה עוד? כל מיני לבוש חם ממש/ שמיכות / שק שינה - גיל 0-3 לחודשים הקרובים...אני הייתי במרדף אחריהם בשנה שעברה. צעצועים התפתחותיים לגיל יותר מתקדם, ספרי ילדים בכריכה קשה, ספרים לך, מתנות לגדולים, שעות תחזוקה לגדולים - שלא יפריעו לך להנות (ושתוכלי לנוח). אוכל. מבחינתי היו כמה שוסים: היאמו; בגאבו יד שניה; אוניברסיטה חדשה ומושקעת; תיק עגלה קטן יחסית שממש נוח בתור תיק גב (מותג הבית של שילב), סל רשת לעגלה בהמשך.

פישים

New member
ולגבי מוהל

א. לא ידעתי שיש החזרים - אשמח לגלות אחרת ב. אנחנו מלנו אצל ד"ר בנימיני - הוא אורולוג כירורג בדנה + מוהל. קיבלנו מחמאות על התוצאה (וקיבלנו בזמנו המלצות מכמה וכמה כיוונים - מצטרפים אליהן. בחרנו להגיע אליו לקליניקה. אחרי שראיתי מה ומו - אפשר גם להזמין אותו הביתה). http://www.urology-mohel.co.il/

ulytka

New member
תמשיכי כי את רק מזכירה לי את כל מה שמאופסן :-

יאמו יש (וגם שרון דרור, בייביביורן ומנשק
) , שמיכות עד מעל לראש, בגדים גם, אוניברסיטה יש חדשה יחסית מאחיו הגדול אני שוקלת לבקש את תיק העגלה המתפרק של מינהנה, מכירה? סל רשת נראה לי רעיון מצויין תודה

פישים

New member
מאד תלוי מה נוח לך (ומה לא) + סינר הנקה!

אני רציתי שילוב של תיק הגב שכולנו קנינו אז עם הגדולות - עם נוכחות מינורית ויותר קצר. משהו שלא יתקע לי ברגליים בהליכה מחד ויהיה מספיק נוח על הגב מאידך (עם הזורחת היה לי גיטה בג. כבודו במקומו - רק יפה). זה מה שחיפשתי ואכן מצאתי. הוא לא תיק ליציאת מצרים, אבל מספיק ליום אחד ומאד נוח על הגב + חלוקה סבירה. הכי כיפית העלות שלו (עלה לי או 120 ש"ח או 80 ש"ח, כבר לא זוכרת). בעיני מוצאים חן האוקידוג (אם ככה קוראים להם). לו לא הייתי מתקמצנת זה מה שהייתי קונה - ירוק או אדום. ואיך שכחתי - היום סינרי ההנקה משוכללים ונוחים - ממש שימושיים! הכוונה לאלה עם הקשת שחוסכת לך את היד השלישית שחסרה...כנראה שהכי טוב נמכר בדיאדה. קניתי של נאפ - בהחלט יפים, נחמדים כל עוד לא היה חם (בנוסף היה לי אחד שחברה תפרה לי והיה אוורירי יותר, כך גם יכולתי לכבס). הנפיל גם זכה למזרון פעילות חדש - הישן עדין משמש את הגדולות בבואן לישון לידנו.

זיברה

New member
רק על תיק העגלה המתפרק של מינהנה...

...הוא אכן מתפרק. לגורמים. כל הקצוות של הרוכסנים נשרו לי בחודש הראשון, כל הפינות השתפשפו והפכו לחורים תוך עוד כמה חודשים. הקונספט נחמד מאוד, בהחלט נוח שאפשר לפרק ולקחת את החלק הקדמי בתור תיק קטן (אם כי מעט קטן מדי לטעמי), ה"תיק בתוך תיק" שאמור לשמש כתיק לאם ולהיכנס בתוך התיק הוא לא ריאלי ולא השתמשתי בו כלל - אם מנסים להכניס גם אותו לתיק, שאינו עצום במיוחד, לא נשאר מקום לכלום. הוא נורא יקר (לא זוכרת בדיוק כמה, קיבלתי במתנה, אבל נורא יקר). לטעמי היחס איכות-מחיר לא שווה.

morItay

New member
מריחים עד לפה..מתוק

והשם שבחרתם לו מקסים בעיני. לגבי מתנות, אצלינו השלישי די כמו ראשון כי אחים שלו כבר חלק גדול מהמשחקים השחיתו (והילדים שלי די חננות חח). יש משחקים מרעישים שמעצבנים אותי ומצד שני הם תעסוקה נהדרת לגדולים ולכן גם לקטנים..יש לנו מעין קוביה משילב שבכל צד שלה יש צילים, אורות וכאלו והגדולים אוהבים לשחק בזה והקטן נהנה ולי יש ביביסיטר.. שמיכה שווה ומפנקת שבראשון אולי לא קניתי לעצמי ובכלל.. אממממ האמת לא צריך הרבה לילד שלישי..תבקשי לשלבים מאוחרים יותר ולפי הצורך.. מזל טוב ושתגדלו אותו ואת כל המשפחה בבריאות, שמחה ואהבה

AOio

New member

איזה יופי!! עושה חשק............ מאחלת לכם להנות מכל רגע!

shtuli

New member
תתחדשו!
מזל טוב!

מתנות שוות בעיני: מזרן פעילות (לנו יש אחד גדול של "לבן ובת" - מעולה! בשימוש עד היום והקטנה בת שנתיים וחצי). מנשא גב טוב אם אין. מנוי לאיזה משהו שווה לילדים (מוזיאון/ גן חיות...) טרמפולינה "ספרי הרך" של קיבוץ סעד

ulytka

New member
מעולה! מנשא גב לטיולים נרשם

את ספרי הרך מוכרים בכל חנות? מה מיוחד בו? תודה

h 3

New member
מזל טוב!

כמה מתיקות, איזה כיף
מנסה להזכר מה קיבלנו מתנות להולדת השלישית ולא ממש זוכרת, היתה בטיה, והיו קצת בגדים, ונדמה לי שביקשתי שוברים לפוקס, כי בזה אפשר לקנות לכולם (נולדה בעונת מעבר, כולם צריכים בגדים...) מעבר לזה? נדמה לי שהיה לנו הכל... וד"א, כמה נורא בתה"ש? גיסתי אמורה ללדת שם ממש בימים הקרובים, לידה ראשונה, תוהה אם לשתף אותה במידע או שאפשר לוותר..,. (לא רוצה להלחיץ אותה, ומניחה שלהחליף בי"ח בדקה ה-90 בלידה ראשונה זה די מלחיץ...) נחת ובריאות לכולכם! H

ulytka

New member
תודה על ההמלצות

בטיה גם נכנסה לרשימה לגבי תה"ש- ראשית כל זה לא מפריע להם להיות מלאים עד אפס מקום בערך ובגדול מסתדרים רק שצריך לקחת בחשבון שלנוח במהלך היום אי אפשר כל עוד הם עובדים עם המקדחות והקונגו היא צריכה לקחת את זה בחשבון ולשקול מלונית או לשים את התינוק בתינוקיה בלילה כדי להצליח להעביר את היום שתהיה לה לידה קלה ומהירה

פישים

New member
בטיה אובר רייטד לטעמי

אבל אנחנו בכל מקרה החזקנו אותם בידיים באמבטיה - בלי דפני וכאלה. מאפשר יותר מגע (וכמה כבר מחזיקים אותם ערומים כשהם בני יומם) ויותר חופשיות במים.

גם אצלנו הבטיה נחלה כשלון חרוץ

כמו כל ניסיון לאמבט אותה בקרוב יגיע אלי טאמי טאב וננסה אותו בינתיים היא תעשה מקלחות צרפתיות

מיוליקה

New member
מזל טוב, הרבה אושר ונחת (והשם מקסים)

מבחינת מתנה - לרביעי אצלנו ביקשנו צעצוע חדש לעגלה, כסא בטיחות. אפשרות נוספת היא מתנה שווה לשני האחים הגאים - wii או משהו בסדר גודל כזה. תהנו !!

למעלה