גיא פינס

OB4ever

New member
גיא פינס

אתמול אורלי היה בגיא פינס הראו תפרימירה של שר הטבעות בניו זילנד!!! והיה קטע קטן עם אורלי!! שידור חוזר ב7 וחצי בבוקר או 5 וחצי בצהריים!!!

•aniviel•

New member
היו גם קטעים מהפרימיירה ב..

חדשות ערוץ הבידור (E!) וחדשות ערוץ 10
ד"א (יפעת הולכת להרוג אותי!!) יש לי חדשות בקשר אלי!! חח.. זה עוד לא בטוח אבל יש סיכוי שאני טסה יום רביעי הבא לאנגליה.. לבכורה שביום חמישי! חח.. זה בתנאי שישארו כרטיסי טיסה (אבא שלי מזמין מחר) ושלא תהיה שביתה! חח תחזיקו לי אצבעות!
אני מבטיחה לצלם הרבה את אורלי אם כן!

OB4ever

New member
איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!

קחי הרבה חתימות בשביל כולנו!!! יו אני כל כך מקנאה!!

•aniviel•

New member
זה עוד לא בטוח..

תחזיקו אצבעות בשבילי שנשארו כרטיסי טיסה ושלא תהיה שביתה ביום הטיסה כי עם המזל הנאחס שלי..! חח אם כן אז אני מתכננת לבלות את הלילה לפני מחוץ לקלנוע כדי לתפוס מקום טוב.. זה הולך להיות דיי מייגע אבל בתקווה זה גם יהיה שווה את זה

•aniviel•

New member
טוב אני בטוח טסה ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

כבר יש לנו כרטיסי טיסה (אני טסה עם כל המשפחה..) אני טסה ביום רביעי (ה10 בחודש), ביום חמישי אני מקווה ללכת לפרימיירה עם המפורסמים בלונדון חח, וביום שישי כבר הזמנתי לי, לאבא שלי ואח שלי כרטיסים לתערוכה של שר הטבעות למרות שכבר הייתי, הם עוד לא היו

Anat L

New member
שונאת אותךךךךך

סתאאאאם את יודעת שאני אוהבת אותך
אבל אני יאהב אותך עוד יותר עם תדחפי את אורלי למזוודה שלך!
פליז?!

•aniviel•

New member
חח יכול להיות ש..

אח שלי יבוא איתי לפרימיירה, הוא עוד לא בטוח כי זה מן הסתם כולל לעמוד בערך 20 שעות מחוץ לקולנוע
חח.. אבל הוא אמר שאם כן אז נחטוף מישהו אז מן הסתם זה יהיה אורלי.. חח.. למרות שהוא יותר בקטע של ליב טיילר
אני בכלל הכי רוצה לפגוש את MR PETER JACKSON

Galadriel 3000

New member
גם אני יכול להיות

טסה יום רביעי הבא! אבל לניו זילנד... איזה חרא שלא טסתי מוקדם יותר... say... בעשרים ושבע בנובמבר? אז הייתי מספיקה לפרמיירה!!! אבל אני בלאדי לא... וגם את הבכורה של שיבת המלך בארץ אני אפסיד... אם אני אטוס בסוף, כמובן, מה שלא בטוח כלכך בכלל... ::שוקעת ברחמים עצמיים::

LiNKiNPaRKiT

New member
מחזיקה אצבעות...

וואי גלדריאל!! תקחי אותי איתך!!!!!!!!! אני מתה ליהיות בניו זילנד! זה המקופ הכי הכי הכי הכי הכי הכי יפה בעולם!תצלמי הרבה ותפרסמי בפורות תתמונות!
ד"א יש לי חתימה חדשה!

Galadriel 3000

New member
../images/Emo9.gif

כן אני כנראה אצלם במצלמה דיגיטלית ואשלח לכל מקום אפשרי... איזה מגניב שקוראים לי גלדריאל! חתימה אינטיליגנטית (נו הפעם באמת)! תתחדשי.

למעלה