גיא פינס

גיא פינס

שכחתי להגיד לכם אבל בחמישי שעבר(לפני שבוע) בגיא פינס התארחה בתוכנית שחקנית מפורסמת מאוד מאוד מאמריקה. ברח לי השם שלה- היא שיחקה בקינג קונג את הבלונדינית... קיצ-קיצ היא החמיאה מאוד ללירז ואמרה שלירז כשרונית מאוד ולא הפסיקה להגיד כמה שלירז יפה.. אתם חייבים לראות את זה!!!! אז מקווה שתראו.. היא כל כך חמודה כמה שהיא החמיאה ללירז!!! :p נ.ב היא אמרה שהיא ולירז נפגשות בערב כנראה.. חחח XD כאילו בערב חמישי שעבר לקשי קליטה.. :)

RTur

New member
פשש איזה יופי!

היא בטח משחקת איתה בסרט הזה שלירז מצטלמת אליו. איזה יופי. לירז עושה כבוד!

היא דיברה על התפקיד של לירז בסוף העולם שמאלה

והיא ממש ממש החמיאה לה.... קולגה מפרגנת ברמות... השחקנית האמריקאית קרעה אותי כי היא אמרה שהיא מקווה שלירז תתפרסם בגדול ותקבל תפקידים שווים כי ישראלים מקבלים תפקידים בתור מחבלים בד"כ חחח... אבל לירזי משהו מיוחד!!!היא פרופסורית בסרט החדש :)

RTur

New member
חחחחח

חכי חכי, אולי בסוף יתברר שזאת פרופסורית ערביה שמחליטה להיות שאהידית ולהתאבד באיזה בית כנסת

אני ראיתי את זה בערוץ 3 שזה שודר...

זה אומר שזה צריך להיות באחת מהתוכניות של שבוע שעבר בגלל שביום חמישי זה סיכום שבוע P: הבנת? אז תעברי כזה ברפרוף על שלישי-רביעי.. נראה לי :)

רותם654

New member
טוב ככה:

עמית ראית את המיטב ככה שאין את הפרק הזה בויאודי אבל דיפדפתי עוד אחורה זה הפרק של יום ראשון ה21.6 בכל מקרה זה שם.. אממ..היא באמת פירגנה לה ומראים כל מיני קטעי וידיאו שאני ספציפית לא ראיתי...

ראיתיי :)

מקסייםם :) באמת הפירנה לה בענק ! גם אני לא ראיתי כמה וידיאו חחח 2 אני חושבת :)

למעלה