גיא מר המלך אתמול [25\1] בהופעה בביט בחיפה גיא מר נתן בית הופעה במ"הבמה" להפציץ, איזה קול
D Dizitzer New member 26/1/07 #1 גיא מר המלך אתמול [25\1] בהופעה בביט בחיפה גיא מר נתן בית הופעה במ"הבמה" להפציץ, איזה קול
א אסי סרחנה בנשמה New member 27/1/07 #23 גיי בוויז אני מבקשת../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif שנה הבאה פסטיגל
C chen2408 New member 28/1/07 #41 ../images/Emo6.gif יכול דווקא להיות מעניין! גם אני כמו כל הילדים עסוק במוצצים 24/7 12 חודשים...
F Funky Giraffe New member 27/1/07 #31 יש דברים יותר מועילים שצריך לעשות בחיים מלפנטז על גיא מר... לכו להוריד את TOXICITY של SYSTEM OF A DOWN נראה לי זה אלבום העשור...
יש דברים יותר מועילים שצריך לעשות בחיים מלפנטז על גיא מר... לכו להוריד את TOXICITY של SYSTEM OF A DOWN נראה לי זה אלבום העשור...
F Funky Giraffe New member 28/1/07 #40 מוות לאנשי הפוליטקלי קורקט!!! גם מנצ'סטר יונייטד מפסידה לפעמים, ולא כל אחד בועל בסטוקים של מליוני דולרים בשביל לקנות דיסקים. צר לי.
מוות לאנשי הפוליטקלי קורקט!!! גם מנצ'סטר יונייטד מפסידה לפעמים, ולא כל אחד בועל בסטוקים של מליוני דולרים בשביל לקנות דיסקים. צר לי.
F Funky Giraffe New member 28/1/07 #42 כשאני הייתי בכתה ו' התחיל טרנד של פרחות ופריקים להגיד 'בולבולון' במקום 'כוסון' והוא נפסק אחרי שבוע. הרגלים לא משנים.
כשאני הייתי בכתה ו' התחיל טרנד של פרחות ופריקים להגיד 'בולבולון' במקום 'כוסון' והוא נפסק אחרי שבוע. הרגלים לא משנים.