תאמין לי בפורום הזה לא עולים אחד על השני הרבה אז מנסים לרדת אבל בלי התבטאויות כאלה שמע לי אפשר להגיב בלי גידופים אני ממתינה לתגובה הבאה שתהיה יותר נעימה בהצלחה
ולאור חלק מהתגובות לא היה דבר משמח אותי יותר מלתת לך תאור מפורט. לצערי אין לי מושג,וגם זה לא תמיד עוצר מבעדי,חושב שהפעם עדיף. אז שיעבור בקלות בהנחה וזה המצב ונקווה יחדיו שעוד טיפ טיפונת יבוא מישהו שיחלוק את הרצון גם אם קצת ידע.
בקשתך לתיאור טקס הגט מכיוון שהשרשור גלש למחוזות אחרים עונה לך כאן אם אני זוכר נכון דיון קצר הולכים ללרשום את הגט אצל הסופר(באחד החדרים את מניחה את ידייך מתחת לידיו של בעלך והוא אמור להפיל את הגט לידייך זהו נגמר מעכשיו את מותרת לכל יש בעלים שמפילים את הגט על הרצפה כאילו ללא כונה (ברצותם לגרום לאשה שתרד על הברכיים להרים את הגט) לא יודע מה המצב ביניכם אבל אל תתרגשי במקרה כזה ואל תיעלבי תחשבי רק על זה שבעוד רגע את נפטרת ממנו---בהצלחה
בהומור טוטאלי! התפקענו מצחוק שיצאנו משם, רק הקטע בו הוא אמר הינך מותרת לכל אדם אחר, זעזע קצת אותו, והוא שאל? "את לא מתכוונת לצאת עם מישהו, נכון?" עניתי: "לא שהגט משנה משהו, גם בתור נשואה אמרתי לך שאם ארצה לצאת עם אחר, אודיע לך לפני שאעשה כן- הנושא סגור!" המשכנו לצחוק...