גט תמורת מזונות

מגי461

New member
גט תמורת מזונות

אני רוצה להתגרש אחרי 15 שנות נישאוין בעלי מתנה את הגט בויתור דמי מזונות יש לנו שתי בנות עליי לציין שאני משלמת משכנתא על הדירה שלי מנישואין קודמים הוצאות הבנות חלות עליי כגון שכר לימוד אגרות למינהן בגדים וכולי חובות כגון עירייה 30000אני משלמת הנל לא רוצה לעזוב את הבית רק בתנאי שאוותר על מזונות שאלתי היא האם אוכל לתבוע אותו למזונות אחארי מתן הגט? אפסו כוחותיי הפיזיים והנפשיים לחיות איתואנא עיזרו לי

התייעצי עם מומחה משפטי

שאלי גם בפורום "דיני משפחה וירושה". נדמה לי שבנותייך זכאיות למזונות אם הן גרות איתך ולך אין סמכות לוותר בשמן על זכותן החוקית למזונות. את מעלה נושא נוסף - המשכנתא על דירתך הקודמת, שולמה מהכנסות משותפות לך ולבעלך? אם כך יתכן שהוא יוכל לתבוע חלק בדירה או בשוויה (גם כנגד קיזוז אחר בחלוקת הרכוש). מכל אלו - עלייך להתייעץ עם עורך דין, או לברר מידע ראשוני בשאלותייך בפורום השכן. ייעוץ משפטי זול תוכלי לקבל גם בנעמ"ת. בהצלחה.

לא להילחץ

את יכולה אחרי שייצא מהבית להגיש תביעה למזונות בשם הבנות והוא חייב אבל אני לא עו"ד לכן כדאי שתפני לעו"ד או להתייעץ בפורום דיני משפחה בהצלחה

adam33

New member
לגבי מזונות

על פי הידוע את יכולה לעשות הסכם לגבייך יהא אשר יהיה אבל ילדייך יכולים לתבוע אותו בעתיד על מדור וכוליי.. לכי לייעוץ משפטי בש.י.ל. או ליד כל בתי משפט גדולים לעניני משפחה יש שם מתנדבים..

למעלה