ג'ט לג - מה עושים

dikli28

New member
ג'ט לג - מה עושים

הי בנות, רציתי לשאול אם למישהי יש איזושהי הארה לגבי תינונקות קטנים וג'ט לג. חזרנו לפני יומיים מישראל לביתנו במלבורן וכבר יומיים שהקטנה - 3 חודשים, ישנה ביום וערה בלילה. חשוב לציין כי מגיל חודש היא ישנה לילות שלמים. הגדולה - שנתיים וחצי כבר חזרה לשגרה. האם מישהי התנסתה בזה? תוך כמה זמן זה חוזר לקדמותו? אני עייפה.... תודה

ללילילל

New member
תשובה לא מעודדת

זה יכול לקחת כמה שבועות טובים. הגדולה שכבר חזרה לעצמה היא המקרה הלא-טיפוסי... פשוט תמשיכו עם סדר יום נורמלי עד כמה שאפשר, ונסו לחשוף אותה לאור יום בשעות היום כמה שיותר (זה עוזר לכוון מחדש את השעון הביולוגי). מצד שני, לפי מה שאני קוראת בפורומים, לא מעט תינוקות שכבר ישנו לילה שלם פתאום חוזרים ללילות משובשים לקראת גיל 4 חודשים בערך, כך שאולי בכל מקרה היה קורה משהו בכיוון הזה... (זה לא מניסיון אישי, כי אצלי הלילה השלם הראשון היה קרוב לגיל שנתיים
).

down under1

New member
בסוף זה מסתדר

למזלנו הבן שלי לא ממש סובל מג'ט לג למרות שטסנו המון. בחזרה לאוסטרליה בדרך כלל אחרי 3 ימים הוא חוזר לעצמו - לפני שאני קולטת בכלל איפה אני. חשוב: כן לתת להם לישון כשעייפים אבל בשעות עירות לחסוף לאור שמש כמה שיותר במשך היום ולשקיעה. עם דגש על השקיעה. אין לה עדין סדר יום שאת יכולה להעזר בו, אז הרבה סבלנות. אם אחד מכם עדין עם הילדה בבית פשוט לנסות להתאים את השעון לשעון שלה. זה לא עוזר במשהו אבל מקל מאוד על העייפות במשך התהליך
בהצלחה וברוכים הבאים.

למעלה