ג'טרו טול

TomerZimmermann

New member
ג'טרו טול

מי יכול להמליץ לי על דיסקים של הלהקה? אני מכיר את thick ac a brick ואני רוצה המלצות לדבי הדיסק הבא שלהם שכדאי לי לשמוע. תודה רבה

epitaph

New member
נתנו כמה המלצות בשירשור עליהם...

זה אפילו עדיין בעמוד הזה.

אקוולאנג - חד משמעית

Aqualung אמנם איננו אלבום רוק מתקדם, אבל כדאי מאוד לשמוע אותו מפני שחלק משמעותי מההופעה בקיסריה יכלול שירים ממנו. זה אלבום מעולה, לדעתי, אבל הוא לא רוק מתקדם, אלא רוק רגיל.

SublimeD

New member
אם כבר דיברתם על זה

ידוע למישהו טווח המחירים? ומאיזה חברות כרטיסים ניתן להזמין? אשמח אם ייכתבו גם את מספרי הטלפונים של החברות אם אפשר.

dpascal2

New member
לקרוא ולהתפוצץ מעצבים,,,

"הלהקה האגדית ג'טרו טול מגיעה לישראל ! אחרי שמכרה מעל 60 מיליון אלבומים" אף מילה על מהות המוסיקה, כאילו מדובר ביצרן מזון חתולים,

MajorWinters

New member
לא מפוצץ../images/Emo19.gif

יש להם תפקיד, למכור! בהנחה שאתה מכיר את הלההקה אז אתה מכיר את מהות המוזיקה. בהחנה שלא- 60 מיליון אלבומים זה שורה יותר טובה מאשר "להקת ג'תרו טול האיכותית שאני אוהב"- יופי, מי אוהב? למה? זה לא ימכור! חוץ מזה כמה אפשר לכתוב בשורה על מהות המוזיקה?

dpascal2

New member
מצידי שיתנו לינק ל Breitman.co.il

עכשיו ברצינות: "יש להם תפקיד, למכור!" גם לשרי האריסון,בכל מיקרה להגיד שהם מכרו 60,000,000 זה נתון חשוב, על זה אין לנו ויכוח, "להקת ג'תרו טול האיכותית שאני אוהב" אני מתנצל אבל RIO מערבב לי יותר חזק את הקישקע, "חוץ מזה כמה אפשר לכתוב בשורה על מהות המוזיקה?" אולי למשל : להקת רוק מתקדם שמשלבת בלוז גאז ורוקנרול, תשמע,שבוע שעבר נסעתי בהסעה לעבודה ושמעתי ברדיו את רפי רשף (עוד עגול משקפיים בעל תבונה רגשית של קואלה) מראיין מישהו מהפילהרמונית, המיסכן ניסה ללא הואיל להשחיל משפטים על התוכנית אומנותית שלהם, אבל לא, ידידנו עב הקול לא הפסיק לדבר איתו על איזה מנורה שנפלה באיזה אולם, תאמין לי אין דבר שאני שונא יותר מהתנשאות או פסוליזם אבל נישבר לי הבולבול מהמדיה הישראלית שמתייחסת לקהל כאל אוסף ניאנדרטאלים שצריך לדבר אליהם כאל מפגרים שגם ככה לא יבינו,

epitaph

New member
מישהו יכול להסביר לי משהו...

למה לעזאזל הם מוכרים כרטיסים לשני הופעות של ג'תרו טאל? הראשון בתאריך המיועד, ה30 באוגוסט והשני ב30 בספטמבר.חשבתי שיש רק הופעה אחת שלהם...

cha ching

New member
אולייייייי כייייייי

רגע, מתי ג'טרו מופיעים בארץ? זה הוחלט כבר?

epitaph

New member
כן, ב30 באוגוסט.

אבל משום מה הם מראים כאן גם תאריך של חודש אחרי. ג'תרו טאל אמורים להופיע בארץ להופעה אחת בלבד.

רפי רשף ועולם התרבות

הציניות הבלתי-מוגבלת של רפי רשף גם לי מביאה את הפיוזים. האיש איבד כבר מזמן כל צלם אנוש, בניגוד לרזי ברקאי שמשדר ממש אחריו. הוא לוקח אנשים, סוחט אותם ואומר 'תודה' בסוף, כדי להביא קצת רייטינג עבור תחנת רדיו שאמורה להיות ציבורית, בלי שיקולי רייטינג. איש דוחה, באמת דוחה - הוא אפילו לא עיתונאי, סתם מראיין מניפולטיבי. סתם איש שעושה כסף מטרגדיות של אנשים. ההבנה שלו בתרבות דומה להבנה שלי באסטרופיזיקה.

dpascal2

New member
עןד קטע :

לפני 3 שבועות גם נאלצתי לשמוע את עב הקול ורב ההגיגים בהסעה, הוא ראיין את אתי אנקרי המקסימה, האומללה ניסתה להשחיל משפטים על השירים שלה אבל הברבור הזה לא הפסיק לתקוף אותה על העובדה שהיא מוכרת מעט, השיא היה משפט הסיום בראיון שעד היום לא מפסיק להצחיק אותי: " כנראה שאת לא מספיק קומוניקטיבית
"

ועוד יש לו אישה זמרת

רפי הוא מסוג האנשים שמוכיחים יפה מדוע אמנים לא צריכים להתראיין אצל אנשי אקטואליה. האנשים האלו פשוט לא קולטים שיש הבדל תהומי בין חברי כנסת, אנשי ציבור ובין אמנים. רשף פשוט לא קולט את הניואנס הזה.

cha ching

New member
חה! ../images/Emo6.gif הצחקת אותי!

למה, מראיין לא אמור להיות מניפולטיבי?! מראיין לא אמור להגיע לאיזושהי נקודה? להוציא קצת מידע מעניין מהמרואיין? מה, הוא אמור להזמין דמות ציבורית, ולהמשיך להיות מרוכז בעצמו, כמו באקזיט, למשל..?!

למעלה