גחלילית ....

גחלילית ....

עצוב לי ... איפה את ?

שרון??????????????????

יוהווווווו הנה באתי... למה עצובות פניך??? בואי כנסי למטבח... (החדר הכי מיוחד...).. (בעצם גם הסלון ופינת העבודה אבל מה זה משנה ...) הכנתי סופגניות מזן חדש... כאלו שלא ממש מתנפחות הן נראות יותר כמו וופלה אבל יש בהן הרבה שוקולד לא ריבה... וקורט אבקת כוכבים בטעם מיוחד...
... כמה לשים לך על הצלחת?? על השיש יש כד עם מיץ צוף חם...מיזגי כמה שאת רוצה... אל תתיחסי ליתוש לבן הכנף הוא אורח קבע שם... סתם רכלן זקן... עכשיו, שבי וספרי לי ההההההההההכל......
רק טוב!!!

שרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

??? מה קרה?? ספרי לי שולחת לך משאית עם גיגיות של עוגיות שוקולד ופצפוצי כוכבים רק טוב!!!

קסם של מעופפת יקרה ...

משאית עוגיות פצפוצי כוכבים ושוקולד הגיעה אלי ... וביחד עם מיץ מהצוף שנשאר לי מהפעם הקודמת .. עשיתי לי אחלה של מסיבה.. והאמת.. רוחי קצת התרוממה ...ולרגע שכחתי מהאכזבה . אכזבה , למה אנשים מאכזבים ? למה הם לא חושבים שבזה הם פוגעים באנשים ? למה לא חושבים לפני שעושים ? מי אמר שבריחה זו הדרך הכי טובה לסיים חברות קסומה ....? אני חושבת שזה מעשה פחדנות .. אבל זו רק הדעה שלי .. אני לא כועסת , אני פגועה .. חשבתי שהיה לנו חברות נפלאה .. אבל לא נורא ,כמו שאת אומרת להתסכלת תמיד קדימה .. בתקווה וכך גם אני .... חיבוק ענק ונשיקה מכל הלב ונשמה .. לך גחלילית קסומה שלי .. אוהבת שרון

הלו !!!!

אממממ אוהבת מסיבות בייחוד את אלו שמארגן יתוש לבן כנף... ואת הריקודים שמארגנת שפרירית החורש... וחברות היא דבר קסום ומיוחד ומאד שביר, יש להשקיע בה המון!!! ולברוח?? מה פתאום?? אסור לברוח ואסור לתת למישהו לברוח - תמיד צריך לעצור אותו!!! (צריך רק לבדוק למה הוא בורח) שולחת לך אוסף של כוכבי דרך חדשים שקטפתי בתקופה האחרונה שמרי על עצמך!!!!
רק טוב!!!

למעלה