גחלילית ...

גחלילית ...

עצוב לי היום .. עזבתי את פורום אהבה ורומנטיקה .. לא מרגישה שם חלק מהמשפחה .. עצוב לי כלכך .. הגרון חנוק ,, הלב כואב .. הדמעות זולגות .. ובנוסף יש לי חבר שגם הוא מרגיש היום מדוכא .. אוף , איזה יום מעצבן .. למה יש ימים כאלה עצובים .. שפתאום שום דבר לא נראה תמים .. הכל נראה עקום ואכזרי .. העצבות הדכאון הכאב .. איזה רגשות אומללים .. עצוב לי .. בלב ..

שרון

היי, שרון מבין לליבך אפילו יכול להרגיש את הכאב... לפעמים אנחנו צריכים לקום ולעמוד על שלנו יש מחיר לכל מאבק, והמאבק שלך היה צודק רוצה להסתכל לך בעיניים ולחבק אותך חזק חזק להגיד לך שהכל יהיה טוב, בסדר עד אז, תזכרי שיש לך חברים מאד אוהבים שיעשו הכל בשביל להקשיב, לעזור, לשמח

תודה לך ..

מילים כמו שלך מחממות את הלב שכאב ... תודה שאתה כזה מקסים ונחמד .. תסתכל בדואר .. יש לך הודעה ..

פורום

פורום זה רק סמל הכל בנו, בתוכנו החברים שלנו הם אנחנו והפורום מורכב מאנשים אנשים אוהבים תחייכי... אין לנו כלום בעולם, הכל אשליה a total stranger

Total Stranger

רגע רגע רגעעעעע... אתה יודע כמה שעות לוקח לי כל יום לסרק את המשושים שלי?? ולהכניס שמן למנורת האור שלי?? מה זאת אומרת הכל אשלייה??? מתי ראית בפעם האחרונה גחליליות מאירות?? צא החוצה, התחל לטייל ביערות, צפה בכוכבים וראת את המציאות היא שם כולל כל התקוות כולן!!! לפעמים הן פשוט באות לאט... בקצב שלהן!!! שא ברכה ורק טוב!!

שרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עצוב לי לשמוע שאת עצובה... וכן, יש ימים אפורים בהם השמש מחליטה לקחת פסק זמן, אך יש ימים ורודים/סגולים/אדומים וכו´ בהם היא מחייכת אל כולנו...מותר לנו לפעמים להיות עצובים,בתנאי... שנדע שאחרי האפור תמיד מגיע הורוד!!! ובנינו... אם לא יהיה לפעמים קשה איך נדע להעריך את הקל?! אני שמחה לראותך כאן... אך ושימי לב היטב לדבריי, אם הפורום שלך הוא משאת נפשך הלחמי על הצדק ועל אמונתך, כאן תמיד תהיי רצוייה בלי שום קשר לפורום כזה או אחר!!! שולחת לך סל מלא וגדוש בכוכבי שלווה ורוגע כולי תקווה שהשמש תשוב להאיר מחר גם על מעונך!! שאי ברכה ורק טוב!!!

למעלה