גחלילית, את אומרת.....

דודו21

New member
גחלילית, את אומרת.....

"אני מתגעגעת" וזה פשוט וכואב. אני לא מרגיש כלום למה אני לא אוהב ? זה כל כך עצוב לי ורייק וחסר כחלוק שחור של אבן בחול מדבר לבן חסר כל רגש מרגיש פשוט קטן. הרגשה מחורבנת של חוסר רגש מוחלט לא רק כלפייך כלפי הכל כמעט ... ואין את היכולת יותר להרגיש ואין את הסיבולת לאכול ולהכחיש האם זה יגמר ? מתי זה יעבור ? זה הופך לשיגרה ועוטף באפור.

דודו21

New member
דרך מינהרההההההה

באיטיות הדבורה בנחיתה עלי כותרת .אקרב לשוני אל שפתי העוצמת ,כמגע המכחול הלח בתחילת היצירה .אלטף את שפתך בעדינות עליונה ,כהשקת הברבור למימי האגם ,אוודא אל חיכך בחספוס מגרה ,במנהרה חשוכה אחר מטמון נעלם ...אחפש את דרכי והחיפזון לי מורה וחשמלת את גופי במתח שנערם .כניצוץ הניתז מגרזנו של כורה ,ובמוצאי את צופך נהפכנו לדבש במורד גרוננו שלעד לא ייבש ,ותושלם התמונה בצבעים בהירים, .כשיצלול ויצוף הברבור לפרקים ,נורה אחת תדלק למגע זהיר של ידך ועוד אגלה כי רבות הן .בעוברי במנהרת לשונך

דודו 21

אתחיל בכך שאני אוהבת את כתיבתך ואמשיך בכך...שחבל לי שעצוב לך וריק ואני בטוחה שאם תסתכל היטב פנימה תוכל למצוא הרבה יש!!! אמשיך ואומר שהדברים עוברים תמיד... לזמן יש חוקיות משלו וסדר משלו לפעמים הוא הפכפך ולעיתים הוא חמקמק.. אבל הוא אקטיבי ואנחנו תמיד בתנועה גם אם הכל נראה תקוע. שולחת לך שקית של כוכבי אושר רק טוב!!!

דודו21

New member
גחלילית, היא התווכחה איתו שעות

כמעט הייתה על סף דמעות הכל קרה כ"כ מהר הרגישה צורך לספר ישבו הם שניים בסלון הסיט לאט את הוילון מיד כיבה גם את האור היה שיכור,היה שיכור כן,התנגדות הוא לא הרגיש אינטיליגנטי ורגיש שניהם נולדו מזל סרטן זה מסוכן,זה מסוכן הכל הלך כ"כ חלק היו באמצע המשחק כן הוא והיא והיא והוא לה לי לה לי

דודו21

New member
המשך לבה דה דים

פתאום הטלפון צלצל מיד הרים והתנצל אמר שהוא צריך לזוז מאוד חפוז,מאוד חפוז דחו הכל כבר למחר שעה סבירה,לא מאוחר הטלפון נשאר אדיש הוא לא הרגיש,היה אדיש הוא לא ידע להתנהג לכל אחד היה לועג אבל עבד מאד קשה היה עוסק,עוסק מורשה בטלפון שינה מספר שלא יפריעו לו מחר העסק נהפך רגיש הוא כבר הרגיש זה עסק ביש שבת קסומה גם לךךךךךךך

דודו21

New member
על כל מריע

ושאג ממושכות או אז היא ניגשה אל קידמת הבמה ועם כל הבוז משפתיים נפוחות התחילה לשאוג כאלו לא היה איש בארץ או בעולם כולוווווווו

דודו21

New member
לילות רחוב בה והולך

מנגן ושר חלומות קטנים בלילות העיר הגדולה עלי מדברים בי גשם ועננים מילים פשוטות, פסוקי אולי כך שר אני ברחוב נגמר הלילה רב הלילה קר וזרח כוכב,וכוכב דועך ואני הולך וקולי שיריך מנגן ושר אפילת ראשך על ליבי עכשיו כפריחה צחורה מדבר בי לחש מלמול קולך כאהבה שנגמרה ... מנגן ושר והאור קרב כשמתחיל לי רחוב שוב הבוקר בא וחולף לי לילה שהיה כאב סוף היאוש, ראשית תקוה...

דודו21

New member
צהוריים בא...

כל כך מהר ואי אפשר להשאר צריך לקום להתעורר ללכת אל מקום אחר לקחת את הזכרונות זה לא הרבה שתי מזוודות חלום אחד ארוך ארוך שתי מגבות ושתי תקוות אני לבד בעיר גדולה מהתחלה להתחלה אני לבד בעיר זרה כאילו אן לי כבר ברירה כולם אומרים לי לא נורא וזה מה שעןשה לי רע אהה...

דודו21

New member
דודו מה זאת אומרת 21

גיללללללללללל תרגיללללללללללללללללל מהההההההההההההההההההההההההה דבררררררררר

למעלה