גחליליתוש!!!

גחליליתוש!!!

לא אהיה כאן בימים הקרובים ולכן: איני יודע אם הייתי מלך, אבל את ודאי היית נסיכתי, וכששיחקנו בנדמה לי ונדמה לך, אני נתתי לך את כתר מלכותי, ואת חבשת על משושייך את הכתר, ואנוכי הרכבתי אקורדיון על גב, ובין ימי החגיגות לשדות הקטל, הייתי שר לך במינים ובעוגב: שמרי לי המנגינה אשר היתה שלנו זכרי אותה מלכה קטנה בכל אשר תלכי, ואת האקורדיון אשר היה שלנו: אני משאיר לך מתנה כדרך המלכים!

מתוקית.

New member
יה אזמה אם זה לא בשבילי ..

הייתי חייבת להציץ>סקרנית שכמותי< אופו אתה הולך אבל רק באת.. סתם סתם בכל אשר תלך שמש אור ואהבה שיהיו איתך תמיד תמיד כי נכון שהיום יש עננים אבל הם מביאים איתם גשם צבעוני וכיייפי כזה ג´ול שולחת לך חיבוק צבעוני שיהיה לך במזוודה
לילה קסם

אפשרררררררררררררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רגע !!!!!!!! לאן אתה ממהר?? לאן אתה הולך?? עד שבאת כבר הולך?? אוףףף העוגות לא היו טעימות?? מיץ הצוף לא היה טעים?? אולי תמתין עוד רגע קט?? ולכבודך.. אני לובשת את שמלת המלמלה שלי מסרקת את המשושים שלי לאחור שמה על כל אחד מהם פס אור.. וגם סרט אדום ורוקדת להנאתי בגשם את ריקוד הגחליליות לך לשלום וחזור בשלום אנחנו נתגעגע... שולחת לך סלסלה קטנה צידה לדרך עם כמה עוגיות שוקולד ופצפוצי כוכבים, בקבוק מיץ צוף. מחברת לרשום את רשמיך וכוכבי דרך שיאירו את מסלולך באשר אתה הולך ... שא ברכה ורק טוב!!!

אפשררררררר

שמחים שחזרת תולה על העץ הימיני בשדרה שקית קטנה של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים לכבוד שובך רק טוב!!!

למעלה