גז מדמיע- שוטר82

shemesh boy

New member
גז מדמיע- שוטר82

בעקבות העניין שאתה מסתובב עם גז מדמיע... לי נאמר שהגנה בגז מדמיע יכולה להיחשב כתקיפה. בקיץ שהייתי עוד חדש כאן חטפתי מכות ונשדדתי ע"י שני ערסים בני גילי מהאזור ולכן ההורים שלי הביאו לי גז מדמיע. המפקד שלי ראה אותי עם זה ואמר לי ששימוש בזה יכול להיחשב כתקיפה מצידי, מישהו יודע מה החוקיות בעניין הזה? כי אני מעדיף להסתובב עם זה כשאני יוצא למסיבות וכאלה.

ghost7

New member
תשובה לא מוסמכת

כמו כל אמצעי פיסי שבו אתה משתמש בעימות- יכול להחשב. אבל אולי עדיף אמצעי כזה, שאינו מזיק (אם לא קרוב מדי לעינים), על האמצעים היותר מסוכנים. תביא עוד משהו בחשבון. מנסיון במילואים- ניתן לתפקד גם אם נפגעים מגז מדמיע. אז תביא בחשבון אפשרות שהנפגע (משתעל, ועם עינים דומעות וצורבות) יכול להיות גם נרגז יותר.

שוטר82

New member
ומה אתה רוצה שאני יחטוף מכות איזה

בן זונה שמשעמם לו בחיים ? לא לי נראה

ghost7

New member
לא אמרתי דבר כזה

רק הצבעתי על כך, שלמרות שמדובר באמצעי מסוכן פחות מאמצעים ששומעים עליהם כל הזמן, (ברזלים, סכינים וכו') עדיין ניתן להאשים את המשתמש בו. תלוי בנסיבות. (ובניסוח). וגם- הצבעתי על כך שכדאי להזהר. הנפגע עלול להיות נרגז מאד (ומסוגל לתפקד). באותו הקשר- לפני שנים התפרסם ספור על אדם חזק במיוחד, ביפו, שעם כדור בבטן הרביץ ליורה, ושלח גם אותו לבית החולים...

colling

New member
אם זו הגנה עצמית אין שום בעיה

במקרה ותקפו אותך קודם או שאתה מזהה נסיון לתקיפה אין לך שום בעיה להשתשמ בגז מדמיע אותו דבר באלה או קרש כול העניין הוא כאשר אתה משתמש באמצעי להגנה עצמית הפעלת הכח שלך אסור שהיא תגרום נזק לתוקף יותר ממה שהוא עלול לגרום לך דוגמה: אם באים אלייך עם סכין הכול כשר גם מוט ברזל אים באים אלייך עם ידיים גז מדיע מספיק הכול תלוי בנסיבות והכי חשוב גז מדיע הוא אמצעי חוקי לשימוש להגנה עצמית

אפיגר

New member
תרסיס פלפל

נראה לי שראיתי באחד העתונים של שבת, אם אני לא תועה באיזור לכיש, על נסיון ממש עכשווי ששוטרים השתמשו בתרסיס פלפל בכל מקום שבו נדרש הצורך להפעיל כח, נבדקת שימושו בצורה מדגמית אצל קבוצה שוטרים מסויימת ואם לא הי'יה תקלות תתרחב שימושו במשטרה, כלומר תרסיס פלפל יהפוך להפעלת כח אחד לפני כח פיזי ביחס של כח על כח למי שיודע מהם כללי השימוש בכח. שלכם.אפינגר

roy gabay

New member
חחחחחחחח מה שאתם מזכירים לי

סעמק פעם אחד איזה אחד שאני מכיר עשה נסיון ע זה הבן אלף חנק את כולנו פילפל זה אחד הקשים.

../images/Emo45.gif

אני הייתי עושה לו מהפך על הפרצוף... שיזדיינו בפינה שלהם אם הם חושבים שלא נגיב אז הם טועים.. טחחחחחחחחחחח...!!!! כמה פעמים צעקו ואיימו על הזין שלי ברגע שמישו יגע בי חארם עליו.. :)

roy gabay

New member
שמעי נאני אחד שלא הולך מכות בחיים

אני שונא אבל מה זה שונא אלימות חבל לך על הזמן אבל אם צריך אני אלך מכות. טאבל זה הדבר האחרון שאני יעשה

צ'מע,

ברגע שזה להגנה עצמית אין על זה ויכוח, בחיים אני לא אראה מישו ארביץ לו... [אלא אם כן הוא עיצבן אותי או משו.. חחחחחחחחחחח] וחוץ מזה מה תתחיל להגיד לו: "תשמע, אפשר לדבר על זה?" עוד יותר יזיין אותך... ככה זה.. אין ברירה אחרת...

roy gabay

New member
שמעי כל אחד ודרך התגובה שלו

אני לוקח את הדברים בפרופיל נמוך אני רוצה לראות את אותו בן אלף שירביץ לי אם אני לא פותח נגדו תיק(ופותח בדרך אם אימו הנחמדה חח) אבל בדרך כלל אני מסתובב עם אקדח גז מדמיע עדש שאני הוציא רשיון לאקדח

:))

סבבה, אבל עדיין אני אומרת שאם תקפו אותך ואתה לא רואה דרך אחרת להתגונן חוץ מאשר להגיב בחזרה.. תגיב ותגיב גם בשבילי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מכבדת את הדרך שלך.. פשוט אני קצת, לא סבלנית... וגם ממש מתעצבנת מהר.. אז זמן התגובה שלי ממש קצר..

roy gabay

New member
כל אחד והדרך שלו

גם לי יש לפעמים פיוז קצת תשאלי את כל מי שמכיר אותי ותאמיני לי שאני עצבני אני לא רואה בעיניים(למרות שאני עם משקפיים) אבל אני עוד אביא ת'בן אלף ההוא תסמכי עלי

למעלה