ג'ז זה סקסי

shirley84

New member
ג'ז זה סקסי../images/Emo35.gif

היי
הרבה פעמים שמעתי אנשים מדברים בינהם ואומרים "ג'אז זה סקסי"... מה כל כך סקסי בזה
נגיד ויש לכם דייט, האם הייתם לוקחים את הבחור/ה למועדון ג'ז
מה יש בג'ז שעושה לכם את זה

שבלוז

New member
בג'אז יש את כל הסגנונות

יש את הענף הרומנטי של הג'אז - מן הסתם תואם לזוגות רומנטיים: חלק מהם מתוקים, שמגמרים לצלילים מתקתקים אחרים נמשכים לאקזוטיות, או לאנרגטיות, פרי, בוסה, סול וכולי. יש את הענף המתוחכם מתאים למתוחכמים פוסט-בופים. יש את הענף הקלאסי חובבי הסווינג והאורצ'סטרות למיניהם. ויש את הג'אז החם שמתאים לזוגות חמים (Hot Jazz).

Shards

New member
ג'אז

ג'אז טוב יכול להיות חושני ומסעיר ומדליק בטירוף, עם זאת ג'אז בינוני זו חוויה נוראית לאוזניים... כך שתלוי איזה ג'אז. יש משהו מאוד סקסי במקצבים מסוימים, בוסה נובה למשל... וגם הג'אז השקט הוא מאוד מושך ואינטימי... אבל המון מזה גם לוי באווירה שמסביב. אם תשימי בלדות של דקסטר גורדון בדירה מוארת בכמה נרות עם קטורת עדינה ברקע, יין לבן, וארוחה לשניים... אינמצב שהערב לא נגמר בסקס מטריף חושים... :) אבל אם תשמעי את דקסטר במונית כשהנהג מקדימה מסריח מזיעה ומחטט באף...... הקסם פג :) עומרי.

noy uzrad

New member
חח הרגת אותי מצחוק בתיאור

ואני מסכים לחלוטין שג'אז נשמע טוב ומעניין רק ברגע שהוא מתעלה מעל רמה "בינונית"

RotemAss

New member
זה מאיפה שהג'ז מגיע.

לדעתי,נגני ג'ז מרגישים את הג'אז עמוק בתוך ה**** שלהם. זה המקום ממנו הג'אז מגיע בסופו של דבר, הוא ספונטני, פרוע לפעמים, רומנטי ורגוע בפעמים אחרות, יצירתי ומטורף או פשוט ויפה, ובעצם נותן ביטוי ליצרים ותחושות שדומים לסקס. אני הייתי לוקח בחורה למועדון ג'ז רק אם הייתי מנחש שגם היא בעניין כי הרבה אנשים לא מתחברים, לא מבינים את זה, לא מרגישים את זה, מתעצבנים מזה. אני אוהב את היצירתיות בג'ז, העובדה שהכיעור הופך ליופי- ה"זיופים", ה"טעויות", היציאות מהקצב, ההתפרעויות למיניהן, הם מה שעושה את הג'אז למה שהוא. ושמתי את הראשונים במרכאות כי יש זיופים וטעויות שבאים מתוך כוונה, ידע ושמיעה טובה ולכן הם לגיטימיים בג'אז. אני אוהב את הפרצופים שעושים בזמן שמנגנים, את החיוכים הפסיכים של הנגנים, את החופש, וכמובן, את הסקס....

Nummy Or

New member
אני מסכימה איתך בהחלט!!!

ג'אז זה אחד מסוגי המוסיקה הכי סקסיים בעולם. וזה ממש קלע למטרה שאמרת שזה מקסים,הפרצופים וההבעות פנים של הנגנים כשהם מנגנים....במיוחד של הפסנתרנים. למורה שלי לפסנתר היו הבעות כאלה כל פעם כשהוא ניגן ג'אז,בא היה פשוט לאכול אותו:) בוא נגיד את זה ככה,אני הייתי יוצאת עם מישהו שינגן לי ג'אז כל חיי,אם היה אפשר:p מוזיקה כזו חושנית ויפה,אבל צריך להבין אותה ולזרום איתה,יש כאלה שלא יאהבו...

TheWonderGirl

New member
ג'אזזזזזזזזזזה סקססססי../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif../images/Emo68.gif

לכל זרם יש את הסקסיות שלו...... אני מאוד אוהבת את הבוסנובההה הברזילאי.... ועוד כמה דברים לטיניים.... עכשיו חזרתי מסלסה קובנית, היה מעולה וגם קיבלתי איזה דיסק טוב מהדי.ג'יי......... הייתי מפרטת,אבל אני....... למיטה.

למעלה