ג'ז הלילה ב"אילתורים" 20.00

eranrabl

New member
פזמון חוזר: תוכנית בהפסקת אש

רשימת שידור ל- 27/11/06 1. שקרים - 4X4 2. נאום היונה - הנשמות הטהורות 3. בלדה למנקה הרחוב - ציפורי השיר 4. בסוף ישאר - גמאגמא 5. גן נעול - שוקי ודורית (אסף אשתר אומר את שלו) 6. יעל ואני (לא יחד) - אפרים שמיר (מוקדש ל...) 7. ברחובות ההם - יצחק קלפטר 8. די עם הבולשיט - יוני רכטר (שיר מומלץ - הופעות אורח של יודית רביץ, דני סנדרסון, אפרים שמיר, אלון אולארצ'יק, גידי גוב ואריק איינשטיין בתפקיד אלוהים(!)) פרסומות, ג'ינגלים ושאר מנות ראשונות 9. את לא יודעת - מלכת הפלקט 10. לפרק אותי - שלומי ברכה 11. לילה בשדירה - יהלי סובול 12. אל תתני לזה לקרות - אורי מור (סינגל חדש, נשמע לא רע) 13. ניו יורק VS יחזקאל - שלומי שבן 14. אין קשר - רמי פורטיס 15. זקן חכם - צילה דגן

magicalwomen

New member
ר"ש קסם נשי 27.11.06

להלן ר"ש לשבוע זה: 1. Charlotte Gainsbourg - Little Monsters (כי קניתי דיסק חדש) 2. Morcheeba - Over and Over 3. My brightest diamond - Something of an End 4. רונית שחר וחמי רודנר - תבוא קרוב 5. Goldie Hawn - Hard Day's Night (לכבוד הדיסק ה"חדש" של החיפושיות) 6. Nina Simone - Here Comes the Sun (כנ"ל) 7. Damien Rice (and Lisa Hannigan) - Seven Nations Army 8. יסמין אבן - כל הבנים וכל הבנות 9. אפרת בן צור - שטה שמש (מוקדש לשותף שלי, שאהובתו מגיעה לעיר) 10. שרון קרלן - טסה גבוה 11. דניאלה פיק - אף אחד (הי, אני מפרגנת לשירים שלא נשמעים כמו אבא שלה) 12. Tori Amos - Wrapped around your fingers 13. Mazzy Star - Fade into you אני לא יוצאת מרובעת ומגיעה למיספלאג מחר. לכן תפגשו את דודו באולפן
שלום ותודה על הדגים, רעות

eranrabl

New member
ה"חדש" של הביטלס

שמעתי. לא התרשמתי במיוחד. פה ושם.
אבל זה עשה לי תיאבון לשירים המקוריים...

davecom

New member
כנ"ל

ואפילו גם לא עשה לי חשק מיוחד לזה. למרות שהחשק הזה תמיד קיים גם ככה. לא יודע, זה יכול להיות הרבה יותר מזה, אם כבר רוצים להתפרע מבחינת סאונד, והרעיון כשלעצמו מגניב. גם העריכה שם קצת מטרידה, יש שם דברים שלא בהכרח מתחברים יפה זה לזה, בעיקר בחיבור בין התקופות השונות כ"כ של הביטלס. אני מודה שיש משהו מעניין ויפה אפילו בלראות את ג'ורג' מרטין ממשיך לנסות ולחדש. למרות שהתגובה הראשונה שזה מזמין היא ציניות לגבי מחלבת הכסף שממשיכה לעבוד בכל מחיר, אני מרגיש שמרטין כן עושה את זה מתוך אהבה ליצירה של החברים שלו ושלו עצמו, וגם געגוע לשורשים. אחרי הכל - יש כבוד.

davecom

New member
ממש יפה

אני לא מכיר את הכל, אבל השמות אומרים הכל. אחרי שאני אעבוד על להעלות את התוכנית לאתר יהיה לכולנו זמן להקשיב לזה בסופ"ש.

נאזם

New member
אוקיי . רשימת שידור ל"אילתורים"

אחרי שירדו עליי שלא כתבתי ,אז הנה(בקיצור..) : ג'ו לובנו(סקסופוניסט)2X ג'ון אברקומבי(גיטריסט) גרגורי פיין(פסנתרן רוסי)2X אלכסיי זובוב (סקסופוניסט,גם כן רוסי) אריאל לני(פסנתרן בן 9 ! )לא טעיתי . נדב הבר (סקסופוניסט,ישראלי דווקא)בג'ז עם השפעה של מוסיקה אתיופית ג'יימי סאפט(פסנתרן ניו-יורקי) בביצועים ג'זיים ללדילן-ותודה לעמרי על הדיסק. אני מקווה שזה בסדר .

carillon

New member
אריאל לני

איך הפסנתרן בן התשע? האם הוא יותר מגימיק?

נאזם

New member
נשמע לא רע בכלל לגילו...דרך אגב

היום תהיה הזדמנות לשמוע אותו ב"מרכז התרבויות " ברחוב הלל ,י-ם (קונצרט סולו).זה במסגרת מיני פסטיבל"ג'ז גלובס" שמתקיים שם.

davecom

New member
עופר, אני צריך מקרא

2X אומר ששמת 2 קטעים של אותו אומן? מעניין בכל אופן הידעת שג'ו לובנו הוא קרוב משפחה (רחוק אמנם) של מיודענו יעד? כשהוא ביקר פה בארץ אני חושב שהוא גם נפגש איתו

נאזם

New member
מה אתה אומר . איך זה

שהוא קרוב משפחה של יעד? לובנו יהודי ? ? ואגב 2X אומר שהשמעתי 2 קטעים שלו .

davecom

New member
משהו מהצד ההולנדי

והוא גם כמובן הולך להופעה שלו. מתישהו השבוע, לא?

למעלה