ש שדות של אירוסין New member 10/3/04 #17 אני כבר כתבתי "וזה מתוך ארבעים אלף גולשים שהצביעו", ככה שאני יודע שלא כולם הצביעו לה. חוצמזה, סתכלי את מי היא הקדימה ואז תדברי. שרליז המלכה, וזהו.
אני כבר כתבתי "וזה מתוך ארבעים אלף גולשים שהצביעו", ככה שאני יודע שלא כולם הצביעו לה. חוצמזה, סתכלי את מי היא הקדימה ואז תדברי. שרליז המלכה, וזהו.
ש שומרת נגיחה New member 16/3/04 #26 כמה הערות מחכימות: שרליז יפה מאוד, הרבה יותר מג'ולי ולופז. היא פשוט מאממת. אשטון קוצ'ר לא חתיך ולא נעליים. לא מבינה מה מוצאים בו. אבל אין, אין על קתרין זיטה ג'ונס!
כמה הערות מחכימות: שרליז יפה מאוד, הרבה יותר מג'ולי ולופז. היא פשוט מאממת. אשטון קוצ'ר לא חתיך ולא נעליים. לא מבינה מה מוצאים בו. אבל אין, אין על קתרין זיטה ג'ונס!
ש שדות של אירוסין New member 16/3/04 #27 היי, הילדה מסכימה איתי. יפה לך!! ואם כבר לופז, לטעמי היא ממש סתם, לא יותר יפה מהשכנה שלי נגיד. אשטון קוצ'ר- זה ההוא מאמריקן פאי שלוש, לא? אז הוא היה שם חמוד, למרות שאני לא כזה מתעמק בבנים... וקתרין חמודה. אבל לא כמו שרליז!!
היי, הילדה מסכימה איתי. יפה לך!! ואם כבר לופז, לטעמי היא ממש סתם, לא יותר יפה מהשכנה שלי נגיד. אשטון קוצ'ר- זה ההוא מאמריקן פאי שלוש, לא? אז הוא היה שם חמוד, למרות שאני לא כזה מתעמק בבנים... וקתרין חמודה. אבל לא כמו שרליז!!