גזר... בשבילך (2)

אני יודעת שאני עושה לעצמי פדיחות

אבל אשאל בכל זאת: ('אין הביישן למד')
מי זאת

בחור אא

New member
למה פאדיחה?

הרבה זמן לא הייתי פה! (יש פורום חברתי...
)ואני נכנס ורואה שרק אני פרשתי, אז יאללה אני פה! בקיצור, נקודית, לא נראה לי שאת מפדחת את עצמך! (ברגע זה נכנסת למשה דרך אגב
), אין לי שמץ מי זו, וגם לא ממש מעניין אותי! אבל אני חושב שאני כן אפדח את עצמי כשאודה שאינני מכיר את פותחת השירשור! אני צריך להתאפס פה על האנשים
היי, יש אייקון של אוזן המן!

בחור אא

New member
פידחתי את עצמי?

בטח שזה מעניין אותי מי זו, לא יודע למה כתבתי את זה...

וואי, רק עכשיו אני רואה את זה.

תודה נשמתי, למרות שרוב התמונות שבחרת די גרועות לטעמי.. ושרליז בהחלט מהממת. מה שמזכיר לי שעדיין לא ראיתי את הסרט החדש שלה (היי, תנו כבוווד. היא קבלה על זה אוסקר!!) (ומה את מבינה בכלל בבנות??)

זה לא אומר משהו?!!

שמתי איזה 7 תמונות, מתוכן אולי באחת או שתים היא נראית עוד איכשהוא טוב... (ועברתי על ה-ר-ב-ה אתרים...) אולי זה אומר משו..... כמו..... אולי..... היא לא יפה בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (טוב, לא בכלל, אבל לא משו שראוי להתלהב ממנו....) <ואני מבינה יותר בבנות מאשר שאתה מבין בבנים...> ואגב סרטים, מי רוצה לבוא איתי לאפקט הפרפר?!

מה את מבינה, מה את מבינה..??

ואם כבר, לפני איזה חודשיים היה משאל בynet לגבי האשה הכי ***ית בעולם (בעצם למה אני כותב עם כוכביות, פה זה לא פורום של דוסים..), ונחשי מי נבחר במקום התשיעי?? וזה מתוך ארבעים אלף גולשים שהצביעו. הכי יפה, נקודה!!

אז ככה....

רק 895 חושבים ככה... לא 40000.... (שבחישוב פשוט זה רק 2% בערך...) דבר שני... אם כבר "הכי יפה זאת ג'ולי, לא?!... (והיא באמת ה-ר-ב-ה יותר יפה מהשרליז שלך....) חוצמזה, מקדימה אותה לופז, ג'יימסון ואלקטרה ככה שהיא לא ממש במקום של כבוד.... (ואחריה פמלה... שבכלל....) ואפילו תמונה שלה לא שמו שם... בקיצור, מי בא איתי לאפקט הפרפר!?! (אשטון אולי טיפש, אבל בהחלט חתיך!!!!)

סיקסטי

New member
לוסי, אי האב א קוויטשן

למה, לעזאזל , הפורום החברתי לא עולה?????????

למעלה