גזרות לבגי הריון

גזרות לבגי הריון

הי! קניתי לפני חודשיים בארה"ב מכונה חדשה ועוד לא הספקתי לחנוך אותה. לא ממש תפרתי הרבה עד כה, וכשכן אז השאלתי מאמא את המכונה שלה. חשבתי לשלב צורך עם תרגול.. ולתפור בגדי הריון.. יש חוברות בורדה שמוקדשות ספציפית לנושא הזה? (וםא כן - אפשר להשיגן בארץ בקלות?) יש גזרות שאפשר למצוא בנט? רעיונות להתאמת בגדים קיימים לגזרות הריוניות? (מסקירה קצרה של דגמים לעונה הזו ראיתי שיש דגמים שזה פשוט רק חלק עליון שמכסה את החזה, שרוולון רק שלם, שנותן חימום, אך לא מכסה את הבטן וכך מתאים לכל משך ההריון, מה שנראה די קל לביצוע על קרדיגנים שחשבתי למסור).

גזרות לבגדי הריון

בורדה של חודשי אוגוסט מכל שנה כוללת כמה דגמים להריון אני חייבת לציין שבעיני לא מאוד מוצלחים- ניסיתי אותם בכל מקרה את החולצות צריך לקחת מידה או שתים פחות מהמומלץ תלוי באיזה שלב בהריון תופרים את הבגד יש גם בזורנל אוטובר הפיני שהוצג כאן לפני כמה ימים גזרות להריון במגזינים לנשים אפשר לקנות מכל אתר גזרות כמעט גם דברים להריון

SHQIPTARE02

New member
היי אפרת..

תבררי בסטימצקי בגלל שיש כמה פעמים בשנה שיוצאות בורדות של דברים מיוחדים כמו בגדי-הריון, בורדות לבגדי-גברים, בורדות לבגדי תינוקות וילדים, וכאילה.. אבל אולי גם בחנויות לחומרי תפירה יש כל מיני גיזרות למכירה, לא?..

תודה

ולא הייתי בחנות תפירה שנין.. כך שאין לי ממש מושג מה יש בהן ומה לא..

למעלה