גזרה לעניבה

גזרה לעניבה../images/Emo13.gif

האם הוראות הסרטוט מסובכות?? והתפירה
עדי את יכולה לבדוק במה שצילמתי, אני חושב שצילמתי הוראות לשרטוט אבל אני לא בטוח. עכשיו באופנה עניבות צרות שכאלה ואני חפץ באחת

אלכסון

עניבה זה באלכסון עשויה משני חלקים כי לא נכנס בבד הכל בבת אחת האורך הכולל לפי עניבה שמוצחנת בעיניך הרוחב של המשולש הקידמי לפי האופנה של האחורי בערך שליש בגודל של הקידמי מכינים גם גיזרה נטו ואותה גוזרים מכותנה גולמית העניבה לרוב עשויה ממשי מיוחד לעניבות או כל משי דק יחסית. ובד העניבה צריך לעטוף את הכותנה. תופרים ביד מגהצים יפה העלתי את התמונות אבל בעלי יושב על היום על המחשב, מחר יחזור לעבודה ואוכל להעלות את התמונות

../images/Emo51.gif

לא מגהצים שום דביקון לייצוב שלה?? או שהכותנה בעצם זה מה שמייצב?? ואגב היום תפרתי את החולצה מהבד בצבע שנהב עם רקמת הזהב, היא כמעט מוכנה חוץ מהמכפלת למטה שאני לא סגור עוד על האורך נראה כשאמא תמדוד, ולולאות שאני צריך למסור שיעשו. מהיר אני הא
....בקרוב תמונות

עדיף לא לגהץ

זה מקלקל את המרקם של הבד, לכן שמים בפנים כותנה גולמית נוקשה שלחתי לך את התמונות ולדעתי יש שם עניבה

כן תודה רבה עכשיו ראיתי../images/Emo13.gif

אין שם עניבה אבל אני ממש בטוח שצילמתי.....מוזר

שש שבע

New member
אתה יכול לציר לך איזו דוגמא שתרצה,

רחבה יותר או פחות, אבל כל הרעיון שתגזור אותה על אלכסון מלא, קרי 45 מעלות, אם לא, היא לא תעמוד יפה...

בשביל הגזרה או בשביל לראות איך היא עשויה?

כך או כך לא חושב שיש כי בקושי יש, אז כנראה שצריכים אותן. ואם בשביל הגזרה אז הם ענקיות וארוכות. אני מניח שאסתדר מקס' אעשה לי טואל
אפשר אולי עוד סוגים של בדים חוץ ממשי

אפשר, אבל הנפילה של המשי הכי יפה.

על מה חשבת? גם בשביל הגזרה וגם בשביל לראות איך היא עשויה. בטח בשוק הפשפשים יש.

לאדע יש פה לצדי אחת כתוב 100% פוליאסטר

והבד נראה כמו סוג של סאטן כמדומני אבל אולי הדיאגנוזה שלי לא מדויקת צריך חוות דעת נוספת

שש שבע

New member
יש לי גיס

שמתהדר בחרדיות בחליפות הכי הכי וכובעים בכי בכי, ו..עניבות הכי מיוחדות, \אז ראיתי אצלו ממשי ומכותנה, ומפוליסטר (רק אם הן ממש מיוחדות) ו...סרוגות, לא תאמין איזה עניבות יש בעולם. בקיצור, אתה יכול לעשות לך עניבה מכל חומר שתרצה, ואחר כך תחליט אם אתה אוהב או לא. פילה? מה זה נפילה של עניבה? עניבה לא אמורה ליפול, היא אמורה להיקשר, ולעמוד כמו מדים... תאמין לי שמכל הסיפור הזה של עניבות הכי מסובך זו הקשירה הסימטרית...

שש שבע

New member
פעם למדתי תיקתוק בשיטה עיוורת

נו זה מה שנשאר מזה... החלפת אותיות והחסרתן...

רות מלר

New member
בד משי מקסים לעניבות ראיתי אצל

בילאל בעיר העתיקה בכניסה לחנות מבחינים מיד שהריצפה היא חלון זכוכית על סלע, מה זה? אני שואלת את עדי שרידים של כנסיה ביזאנטית- עונה עדי, חפרו כיסו והוא יכול להמשיך למכור - אני לא מכירה עוד חנות בעולם שישושבת באתר חפירות חנות קטנה חנות של שוק כמו פעם כל מיני שקיות חמדה. מי שאוהב רהיטים בסגנון עתיק ומחפש מקום עם בדים הולמים- יש לו מדהימים, משולבי ג'אקרד ממשי וקטיפה כמו שרואים בתמונות של ארמונות מלכים. מי שמחפש בדי משי - הסתכלתי על בילאל ואמרתי- אתה יודע זה מזכיר לי את הקולקציה שירון מינקובסקי עשה לפני כמה שנים- תרשמו- אם הבנתי את בילאל נכון- מינקובסקי לקח את הבדים ממנו. איזה משי ארוג עם דוגמאות פרחוניות עדינות בצבעים עזים. פרחוניות וגאומטריות. בילאל נמצא בתוך הרובע הנוצרי. בקשו מעדי לקחת גם אתכם.

למעלה