גזע שהמצאתי !! !

man of war

New member
גזע שהמצאתי !! !

רעויות רעויות הם יצורים שחיים בטבע . בעיקר בקירבת ערים גדולות . שם הם פושטים ומשיגים אוכל . הרעויות נוצרו על ידי אל אפל מלפני זמן רב ,האל החייה עלפים בצורת זומבים , אבל משהו השתבש , אחרי זמן רב הרעויות לאט לאט התחילו לגבש צורה של גזע המנהיג שלהם נבחר בצורה אלימה המתמודד צריך להאבק עם המעומד מעליו הקרב אכזרי למתמודדים אסור להשתמש בכלום מלבד הניבים והציפורניים שלהם . האוכל העיקרי שלהם הוא דם הם לא יקחו דם מאף יצור אינטלגנטי . לכן אחד הסממנים שאחד מהם מנסה להסתנן לחבררה מססוימת היא שהוא תמיד יקח את הסטייק שלו רטוב . הרעויות מאוד מיומנים בנשקים מולבשים על היד כמו Katar , claw and more אחד מכול 200 רעויות נולד עם מין Claws על כול יד . המקצוע המעודף עלהם הוא assaisn . היסטוריה : הרעויות נוצרו לפני זמן רב . אבל לא נשמר תיעוד רב מהזמנים ההם . הרעויות משתמשות בלוח שנה משלהם . יש בו 6 חודשים כול אחד בערך שישים יום . 0 - היציר הריאשון . 492 - האל האפל מושמד . הרעויות הריאשונים בורחים לחופשי . הרעויות מנסות ליצור קשר אם בני האנוש , הרעויות משתלבות בערים הגדולות של האנשים . 527 - טבח אלדניה , איכרים חמושים תוקפים רעויות ברחבי העיר , את הבתים הם שורפים , בתגובה הרעויות מציתות את העיר אם כול הרעויות הנותרות שנשארו בו מנהיג חדש עולה ומנסח אידואולגיה חדשה שהרעויות מציטות לה עד היום הרעיון הכללי : "החזק שורד " . המנהיג מכריז על האנשים בתור קללה ומצווא להרוג כול אחד הנראה על המקום . 650 - זמן קצר אחרי מות המנהיג הגזע/עם מתפלג לשבטים קטנים . סיבת הפילוג : התמרדות נגד החוק "שנאת בני האדם" . מראה : הרעויות נראים כמו עלפים אבל הגולגולת שלהם יוצאת קצת החוצה הם נראים מאוד רזים כי הבשר והשומן שלהם מסתתר מאחורי העצמות . מה שמשווה להם מראה של עור ועצמות . הגובה שלהם ממוצע בסביבות המטר 65 . היידים שלהם ארוכות מאוד וגמישות . העניים שלהם הפוכות ומאוד ומזיכרות עניים של חתול . בונוסים : פלוס אחד לזריזות . מינוס שתיים לכריזמה . ראייה של פי שלוש מרחק אם אור כוכבים או אור חלש . חצי מרחק ראייה באור יום או באור חזק . סיכוי של אחד לשלוש להפחיד יצור אם מפתיע אותו . יניקת דם (לרעויות רעות בלבד): סיכוי של אחד לעשר להתצליח . אם מצליח מוריד 2D6 ומשתק לתור אחד. אחרי האחיזה יש סיכוי להמשיך אותה סיכוי של אחד לארבע . במקסימום תוורות שהאחיזה יכולה להחזיק היא שתיים . א לא מצליח המנסה מקבל נזק של אחד . בונוסים ליכולת זו אפשר לקבל בזכות זריזות . הפחדה (רעויות טובות בלבד) : הרעויה מותחת את עור הפנים כלפי אחורה וכך יוצרת פרצוף מפחיד להפחדה סיכוי של 5 לעשרים להצליח . אם מצליח ההפחדה פועלת ל1D6 תורות בהם הקורבן רץ מהרעויה . זהו תם אבל לא נשלם .

ד ג י

New member
אני אישית...

אל אהבתי אותו כל כך הוא קצת מסובך וגם הכישור הזה של המציצת דם לא נראה לי טוב כי עם יש דמות שהיא רעויה נזיר אז היא יכולה להיות מאוד מאוד חזקה וגם אני לא יודע למה הגזע הזה פשוט לא גורם לי להתחבר אליו במשחק כמו הגמדים הזוטנים הבניא דם האלפים וכו´

l o s t

New member
אני לא מכיר את הנזיר ....

אז אני ממש לא יודע את הבונוסים . ומה גורם לך להתחבר לגמד ? אני פשוט רוצה לשפר את הגזע ...

pumiforever

New member
תשמע אדון בלש ... ../images/Emo46.gif

את אחף זה לא מעניין מה אתה חושב על המשפט של LOST. הוא אמר בברור שהוא רוצה תגובות, אבל על הגזע!!! יש לך הערות טיפשיות? שמור אותן לעצמך! אני פשוט לא מבין את הקטע...אין לך מה להגיד על הגזע, אז אתה אומר משהו על היוצר? די כבר!!! נמאס!!! אם אין לך מה להוסיף, תשתוק!

אני יודע שזה קשה

לעשות פעולה מאומצת כמו לחשוב. אבל תנסה בכל זאת. המשפט "לשפר את הגזע" לא נשמע לך, איך לומר זאת, קצת גרוע? מעלה אסוציאציות לא נעימות? מה לעזאזל מלמדים בימינו בבית הספר?

pumiforever

New member
המממ...

>אני יודע שזה קשה לעשות פעולה מאומצת כמו לחשוב. אני בטוח שאתה יודע את זה מנסיון עצמי... >המשפט "לשפר את הגזע" לא נשמע לך, איך לומר זאת, קצת גרוע? מעלה אסוציאציות לא נעימות? אני לא יודע איזה ראש לך יש, אבל לי הוא נשמע בסדר (האמת נקרא, בסדר). >מה לעזאזל מלמדים בימינו בבית הספר?|סדשג| אלגברה, הסטורייה, לשון, תנ"ך, חנ"ג ועוד... אבל לפי מה שאתה כותב, אני מפחד לשאול מה למדו בבית-ספר בזמנך...

חשוב שנית

>אני יודע שזה קשה לעשות פעולה מאומצת כמו לחשוב. אני בטוח שאתה יודע את > זה מנסיון עצמי... גם אם כן, הרי שכפי שאומרים, הרגל קבוע נהייה לטבע שני. > אני לא יודע איזה ראש לך יש, אבל לי הוא נשמע בסדר (האמת נקרא, בסדר). תחשוב קצת שוב על המשפט "לשפר את הגזע", תנסה לחשוב עליו במבטא גרמני אולי, תנסה להיזכר מה הקשר של זה להיסטוריה, שלטענתך לומדים אצלך בבית הספר. עדיין המשפט הזה נשמע לך בסדר וסבבה? > אני מפחד לשאול מה למדו בבית-ספר בזמנך... אהמ... פרט טכני קטן, לך יש עוד זמן לסיים את הלימודים שלך, אני את שלי סיימתי כבר אי-אז בעשור הקודם. לפיכך, אל יתהלל חוגר כמפתח.

l o s t

New member
מה אתה דפוק ? !

וואלה אתה דפוק . (לא יכול להתאפק ) . אני נאצי כי אני שומע שירים גרמנים ? אני נאצי כי אני אומר " לשפר את הגזע " ? אתה לא חושב .... דברים צריך לשמור בהקשרם . וכפי שאתה הראת כרגע אתה לא מסוגל לזה .

על דפיקויות

> וואלה אתה דפוק . (לא יכול להתאפק ) הייתי נעלב, אם לא הייתי מקבל מספיק דיעות מנוגדות מאנשים שלא חיים באינטרנט ושאני כן מכבד את דעתם. > אני נאצי כי אני שומע שירים גרמנים ? ממתי יש לי מושג מה טעמך המוסיקלי? מה זה שירים גרמניים אגב? רמשטיין? בטהובן? או גילדו הורן? (הזמר הדומה לגרגמל שגרמניה שלחה לאירוויזיון ב1998 - מופע האימים שהמכוער ערך שם היה משהו בלתי נשכח). > אני נאצי כי אני אומר " לשפר את הגזע " ? לא, אבל אתה מגלה כסילות מסויימת בחוסר היכולת להבין כמה המשפט הזה נשמע רע. אמרת שטות בתום לב? אמור "בונא, זה נשמע גרוע" כמו שרוב האנשים עושים, ואל תצא למלחמת עולם על זה. > אתה לא חושב האמנם? > דברים צריך לשמור בהקשרם . ל"השבחת הגזע", יש הקשרים מאוד לא נעימים. כשמישהו מדבר במושגים כאלו במסגרת משחקי תפקידים, זה לא גורם לזה להשמע טוב, זה רק גורם למשחקי תפקידים להיראות רע. כמו עיסוק מפגר שבו יוצרים דמויות עם תכונות עליונות, מגזעים משופרים, וטובחים בכל היתר. האם כל ילד זב-חוטם שמשחק ככה הוא נאצי? בהחלט לא, אבל הוא מכניס למשחק אלמנטים דוחים, אם כי יש להודות שזה לרוב מתוך חוסר כישרון, חוסר בגרות וחוסר יכולת, ולא דווקא בכוונה תחילה. > וכפי שאתה הראת כרגע אתה לא מסוגל לזה . בוא אספר לך סיפור: לפני שנים רבות, שיחקנו מו"ד בקופסאות. ואז שמענו על המשחק מוד"מ. שבין היתר, "גזע" לא היה בו סוג דמות. זה נשמע לנו אז נורא מעניין שאתה יכול להיות אלף-גנב וגמד-כוהן (אחרי שנים גילינו שככה זה היה במו"ד המקורי, ושונה לטובת המוצר בקופסא מטעמי נוחות, אבל זה סיפור אחר). כשדיברנו על האפשרויות ה"חדשות" והמגניבות הללו, והשפעתן האפשרית על המשחק, מישהו הגדיר את גישת "גזע בנפרד וסוג בנפרד" כ"שיטת הגזע". שנייה אחרי זה הוא אמר "שיו, זה היה ניסוח ממש גרוע" - וכולם הסכימו איתו.

l o s t

New member
-----------------------------------

כשאמרתי שירים בגרמנית התכוונתי לכול מיני להקות רוק גרמניות וכאלו שעושות כאבר בגרמנית כמו "manowar ". אני מאוד מצטער אם המשפט פגע בך . ואני לא מתכוון לשפר את הגזע כמו לתת לו מלא בונוסים . פשוט איך להפוך אותו ליותר אטרקטיווי ... זהו .

l o s t

New member
אהם לא ....

אף פעם לא חשבתי שהמחשב שלי יכול להסריח .....

ד ג י

New member
בקשר לבונוסים של הנזיר...

הבונוסים של הנזיר הם ענקיים בקפא"פ ובגלל זה לעוריה יהיה יותר קל לפגוע ועשות את הנשיכה הזאת אני לא יודע למה הגמד דיבר אליי אני לא יודע איך להסביר את זה הוםא פשוט ככה פחות מדמויות אחרות אוליי (גמו האלפים ובני האדם) אבל בוא כן דיבר אליי

תחשוב רגע על המשפט

תחשוב עליו שוב. מה נשמע לא בסדר, דפוק וחולני במשפט כמו "לשפר את הגזע". עדיין לא קלטת?

רמץ

New member
מעניין אך לא אטרקטיבי

מכיר מישהו שרוצה לשחק רעויה?

pumiforever

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למה תמיד אנשים חושבים שכל מה שיש בעולם, הוא רק בשביל השחקנים??? ואם הוא המציא את הגזע כדי שיהיה יותר מעניין בעולם...אולי הוא רוצה להכניס אותם בתור דב"שים?? לא העולם סובב סביב הדמויות, הדמויות סובבות סביב העולם. -=*נקודה למחשבה*=- זה בדיוק כמו שתכין הרפתקאה אחת בלבד, ואז אחרי שהשחקנים יסימו אותה, תכין אחרת...זה הרי צרוף מיקרים מוזר שרק אחרי שהשחקנים מסיימים הרפתקאה אחת, פתאום (ורק אז) מופיעה אחת חדשה.

l o s t

New member
אני לא שה"מ ....

אני לא שה"מ , אין לי קבוצה ..... שום דבר שאני כותב לא נוסה עדיין ....

רמץ

New member
האמת שחשבתי על זה...

ומה ששכנע אותי שכן מדובר בד"ש הוא תיאור התכונות כ- 2+ לזריזות ו1- לכריזמה ולכושר (או משהו בסגנון - לא הסתכלתי על הנתונים שוב) במקום לתת נתונים מספריים מעובדים לכל התכונות כפי שנהוג באסופת המפלצות. אבל אני מסכים איתך שהאפשרות שיהיה מדובר בדב"ש בלבד היא אפשרית ואז אפשר להמציא דמויות לא אטראקטיביות כיד הדמיון, וכל המרבה הרי זה משובח

למעלה