גזענות מסוג אחר...

Janem

New member
בחיי אני מופתע...

שרוסים לא יאהבו שחורים... אסון...

the freaky girl

New member
מה?!

מוזר....... ברוסיה גזענות כלפי שחורים? פעם ראשונה אני שומעת דבר כזה.. הוא אשכרה מפחד לצאת מהבית כי מפחד שיתקיפו אותו ברחוב..
למה רוסיה הפכה?

al-x

New member
כשהייתי בקפריסין הכרתי בחורה מדהימה

(מיד תבינו איך זה קשור) בערך בת 17, ממסוקבה. היא סיפרה לי שלפני שנה בערך היא עשתה צמות אפריקאיות ובזמן שהלכה ברחוב הותקפה בצורה אלימה ביותר על ידי חבורה של ניאו נאצים גלוחי ראש/סקין האדס (Skin heads). למה אני מספר את זה? כדי להבהיר שהקבוצות הנ"ל לא הולכות ספציפית נגד זרים, אלא גם נגד אנשים "שלהם" שמביעים כביכול הזדהות עם אותם זרים, בין אם מבחינת מוזיקה ובין אם במראה ובסגנון לבוש.

וואו... אז ההורים שלי עוד בגדר

"הנורמליות"... חחח אני אוהבת את ישראל בזכות המיוחדות שלה, שיש לנו פה עולים מכל רחבי העולם, ואז נישואי התערובת וכל זה.. מגבש אותנו.... בחיים לא אעזוב את הארץ.. אומנם מצד שני יש את שניאת הערבים, אבל אני מקווה שנצליח להתגבר על זה... כמו שאמר רבין "שלום עושים עם אויבים"... משל שאין לנו קבוצות עד כדי כך קיצוניות כמו הסקין האדס בארץ.. אפשר להגיד שמבחינת גזענות, וקבלת השונה, אנחנו במצב די טוב לעומת שאר המדינות בעולם! כן.. יש לנו המון לאן להתפתח.. אבל שאר המדינות (כמו רוסייה) בשלב הרבה יותר מוקדם מאיתמו העיניין והם הרבה יותר פרימיטיביים מאיתנו.. כי הם מכניסים לזה אלימות .. אולם אצלינו זה בפן התקשורתי.. אומנם זו אפליה.. אבל... אני מעדיפה להשאר אופטימית :)

תיקון :)

משל שאין לנו קבוצות עד כדי כך קיצוניות כמו הסקין האדס בארץ = למשל, שאין לנו בארץ קבוצות עד כדי כך קיצוניות כמו הסקין האדס.

bariska

New member
מה אתם מופתעים?

רוסים "הסקין חדים" לא אוהבים אפ אחד כל מי שלא דומה להם הם מעדיפים להרוג אותו זה כולל גם שחורים גם יהודים..כמובן שלא כולם כאלה בכל עם יש אנשים דבילים ככה זה..

al-x

New member
"ערבי טוב זה ערבי מת, ערבי גבר זה

ערבי בקבר". "לשרת ערבים? עדיף לא לעבוד בכלל" - בריסקה, 05/08/2004

L e s h i y

New member
לא ברור לי פשר הפרסום

קצת תמוה שידיעה כזאת מתפרסמת בין כל מיני ידיעות אקטואליות בתחום הספורט כאילו שזו תופעה חדשה או כאילו שהם "מגלים את אמריקה". הידיעה הזאת לא מחדשת כלום לאף אחד-אם היו עושים כתבה נרחבת על הגזענות כלפי אפריקאים ברוסיה זה עוד היה בסדר אבל להביא את העניין הזה בכמה שורות בתור חדשה אקטואלית זה פשוט מצחיק.

bariska

New member
ידידי מסתבר שזה לא רק ברוסיה

עצוב מה שהולך שם

למעלה