גזענות לטובה..

גזענות לטובה..

מרים טוקאן. אין לי שום דבר נגדה! שום כלום! אבל השופטים האלה מתחילים להעלות אותה על העצבייייייייייים! הם רוצים להראות שהם לא גזענים ומתייחסים אליה אובר טוב בגלל שהיא ערבייה (כלומר הם כן גזענים אבל "לטובתה" לכאורה) ואפילו גם אוחובסקי שהוא יחסית עמוק וכ'ו נסחף למערבולת הסגידה של השופטים למרים טוקאן. יש לה קול, אבל רק סגנון אחד של שירה!!!!!!!! (לעומת הרבה אחרים ששרים גם קצבי וגם רגוע וכ'ו)!!!! ויש לה מבטא, אז למה לעזאזל רוסיים עם מבטא לא קיבלו אבל את מרים כן קיבלו??? היא עוד תהיה פיינליסטית ללא סיבה! ואני לא גזענית היא פשוט לא להיט של להשתחוות ולנשק ת'רגליים וללקק ת'תחת (כמו שהשופטים עושים). תכנית מושחתת! (פאק אני לא סגורה אם זה לא מושחטת אבל לא נראלי D:) תראו עפו מתמודדים בלא עוול בכפם!!!!!!!!!!! לדוגמא הפייבוריט שלי היה נדב כהן! אהבתי את השירה שלו והיה לו הרבה יותר קול מאחרים... אבל בגלל השופטים המעצבים שמסתכלים על יופי הוא עף..... ועל זה נאמר: כוס אמא של התכנית המושחתת הזאת!!!! ותלונה אחרונה: לפי דעתי צריכים בסוף הפרסומות לאמר:"ונעבור לקטע המעבר הדואטים\הסולואים" זה פרסומות וביניהם תכנית ולא תכנית ובינה פרסומות!

NP16

New member
מה יש לך, הם לא חייבים להסכים אותך, ובכלל לאח

לאחרונה הם אמרו למרים הרבה דברים כמו שהיה לה התחלה חלשה ולא מדויקת, וצדי העיר לה ב"בדד" וסתם נטפלתם אליה זה שאתם לא אוהבים את השירה זה לא אומר שאסור להם, הם בכלל לא מגזימים. ודבר שני, זה לא נולד לרקוד, זכותה לשיר בסגנון אחד.

להסכים אותך? :S

על ה"בדד" העיר בקושי על המשפט הראשון וגם שופט אחד..... וביננו חוץ מאיכויות קוליות זמר ניחן ביכולת שלו לשיר מס' סגנונות וכמה שיותר סוגי שירים. אני מחבבת את השירה שלה, אבל כוכב נולד 5 היא לא!

PianoGirl20

New member
בכלל לא מסכימה.

יש שם הרבה כאלה שהסגנון שלהם לא משתנה וכל פעם שרים באותו סגנון. וקשר למבטא, מאיפה לעזאזל אתה מביא את זה שרוסים עם מבטא לא קיבלו?. תגיד, אתה שמעת בכלל את מרינה שרה? שמת לב למבטא המעצבן שלה?.. אם יכלו לקחת אותה אז בטח שיכלו לקחת גם את מרים. ואני לא חושבת שהם יותר מדיי נחמדים אליה. אולי אתה לא מודע לזה, אבל קול כמו שיש למרים אין להרבה זמרים. הקול שלה הוא באמת מיוחד ולא לחינם הם מחמיאים לה כשצריך. וחוץ מזה כשיש להם מה להעיר אז הם מעירים. ואגב, מרים היא דווקא לא מהפייבוריטים שלי, אבל אני בהחלט יכולה להבין למה היא מצאה חן בעיני השופטים. היא פשוט מביאה משהו מאוד שונה ומאוד מיוחד לתוכנית.

תגובה!

קודם כל, אקסטרה מגה בלונדה זאת נקבה! עכשיו לגבי מרים, אלה ששרים בסגנון אחד לאט לאט עפים... מבטא זאת דוגמא, וחוץ מזה שלמארינה אין כמעט מבטא בכלל! למרים מ1-10 יש 9.5 ושוב אתה בא למארינה משנאה, אני לא באה למרים משנאה, השופטים ממאיסים אותה עליי... אוי'ש נו תעשה לי טובה, 4 שופטים, כל אחד דעה אחרת לגבי זמרים שונים, וכולם מתעלפים למרים והם לא מעיזים לאמר שהיה לה חלש! גם לזמרים הכי טובים יש ימים חלשים... בקיצור היא מביאה משהו שונה, אבל לא הגיוני שכל שיר שהיא תהיה בו הם יפלו על הרצפה וילקקו לה ת'תחת! לכל אחד מהזמרים האחרים היו ימים טובים וימים פחות, לכן לא הגיוני שרק לה 100% שלמות..... וכן אולי אחד מהם העיר לה עד המשפט הראשון..... בקיצור, הגיון אין פה.

PianoGirl20

New member
את מדברת אליי בלשון

זכר כי זה מה שעשיתי לך?.. לא יפה, אומרים שמה ששנוא עלייך אל תעשה לחברייך... ובעניין מארינה, אני ממש לא באה אליה משנאה, מאיפה את מביאה את זה?? זה שאמרתי שיש לה מבטא מעצבן אומר שאני שונאת אותה?.. כולה אמרתי שיש לה מבטא מעצבן..באמת, קצת הבנת הנקרא.. בקשר למרים.. גם אני שמתי לב שלפעמים השופטים יותר מדיי 'מתעלפים' עליה, אבל בסך הכל זה לא לחינם. ברור שיש לה כל מיני צדדים פחות טובים, אבל בסך הכל היא בין הטובים שם וזכותה לזכות להכרה על כך. חוץ מזה לדעתי היא תעוף באיזה שהוא שלב, אז את יכולה להירגע..

PianoGirl20

New member
גם כשכתבתי

את התגובה כתבתי שאני לא *מסכימה* ולא *חושבת*....אבל בסדר, נסלח לך..

עם כל הזיופים של מרים,

אני אקבל את הדחתה מהתכנית באופן שלם לאחר, ורק לאחר, שהסתומים האמיתיים יעופו. ואני מדברת כמובן על דניאל בן-חיים, ובעצם מיקה, עדן, אורן ועוד כל מיני מתמודדים שאני בכלל לא זוכרת, וכן, גם כבודו שלומי בראל יכול לפנות כבר את הבמה לפני שהוא הורס כל שיר ברפרטואר העברי בחסות גיטרות ומגבר. בחיי, הייתי משאירה את איריס לעוד כמה תכניות של כייף ונפרדת מאורן, עדן ודניאל כבר בתכנית הראשונה.

ומיקה, כמובן גם מיקה!

ואיך שכחתי את לימור? חבל שהיא בכלל הגיעה לתחרות, הייתי לוקחת את ה"טם טי די די דם" שהייתה עם מארינה באודישנים במקומה.

Taina12

New member
אני מסכימה פחות או יותר.

מחפשים כוכב. מחפשים מופע. מחפשים פרפומנס. סטאר קוואלטי. לא בהכרח זמר או אדם עם יכולות ווקאליות כלשהן.

נכון, זו מתחילה להיות תחרות יופי

דניאל יפה יותר מסיוון. סיוון שרה יותר יפה מדניאל(הרבה יסכימו איתי מלבד בנות בנות 12). סיוון עפה, דניאל לא. מסקנה חד משמעית.

למעלה