גזענות בקרין?!

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

סרינה99

New member
בנות שמשחקות את זה זה באמת נדיר

אבל מה הכוונה לא מתאימות למשחק הזה

Majere

New member
אני חושב

שמי שאמר את זה התכוון שלבנות אין מספיק דמיון, או שהן חושבות שזה ילדותי לשחק משחק כמו D&D. אבל לדוגמה את, ענת, שיחקת בכיתה ו' D&D ונדמה לי שרצית למות כל הזמן. לדבר כזה קוראים (נראה לי) "לא מתאימה למשחק הזה". ואל תקחי ללב את מה שאמרתי, זה לא היה מכוון להעלבה, זה היה להסביר.

סרינה99

New member
אני????

אני ממש אהבתי את המשחק...וממש לא רציתי למות בו מי שחושב שאין לי דימיון בזה הוא בטח מפגר שכל הזמן צחק על הדמות העלובה שלי קליע קסם...כי זה הקסם היחיד שהיה לי האמת שלא ממש תרמתי לקבוצה כי הדמות שלי יצאה ממש חלשה וגם בהתחלה ממש לא הבנתי את הקטע של די אן די... אם הייתה לי קבוצה נורמלית שלא רצתה למצוא איזו זירת קרב ולהרוג אותנו אז אולי היייתי יכולה לשחק

Majere

New member
טוב

אם את רוצה לשחק זה אפשרי... העניין הוא שאני לא בטוח שתהני, כי את לא מכירה שם אף אחד. אם את רוצה את יכולה להביא עוד חבר/ה שלך אם את רוצה... אבל אל תדברי איתי, יותם הוא שה"ם דברי איתו (למרות שלא נראה לי שתרצי...)

סרינה99

New member
לא ניסיתי לשכנע אותך לתת לי לשחק

ניסיתי להסביר לך שזה לא קשור אם בנים או בנות משחקים ושלא ניסיתי להרוג את הדמות שלי אם הייתי רוצה לשחק הייתי פשוט מבקשת ואני לא אהנה כי אני לא אכיר שם אף אחד כמו שאמרת

Orbital Shadow

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo60.gif

היום מלא בנות משחקות משחקים כאלה גם warcraft ןtekken וכל מיני... זה לא כזה נדיר

Majere

New member
מממ...

אני חושב שלא הבנת את הכוונה... כשאני מדבר על משחק תפקידים אני מדבר על משחק כמו D&D, D20 וכו'... משחקי מחשב כמו warcraft וtekken הם ממש לא משחקי תפקידים קלאסיים. הם למעשה ניסיון חיקוי של משחקי התפקידים המקוריים. יש משחק אחד שנאי מכיר שבאמת מזכיר משחק תפקידים (מבחינת הפעלת המשחק) והוא Castle of the Winds.

Witch Child

New member
קנדרים לשלטון!

לדעתי הקנדרים הם העם הכי חמוד בקרין (וגם האלפים, אבל זה לא כל-כך קשור ברגע זה). אני חושבת שיש 'גזענות' נגדם בגלל שהם פשוט... שונים! דרך החיים שלהם שונה. זה לא שהם 'לא מכבדים רכוש של אחרים', הם פשוט מאמינים שהכל שייך לכולם. לכן אי אפשר להאשים אותם שהם גונבים... כי מבחינתם זה לא גניבה. על גדיל, למשל, כתוב כל הזמן שהוא מדבר בתמימות. אני חושבת שהקנדרים פשוט באמת תמימים ולא תמיד מבינים למה כועסים עליהם או לא מרשים להם להיכנס לכל מיני מקומות.

המממ....

חלמיש שולט. אפשר להיות גזען עם דיעות קדומות על קנדרים ועדיין להיות חברים שלהם.

Vempiere

New member
סייבר תיסלח לי על מה שאומר אחשב

קנדרים שולטים והם לא אשמים שאחרים מעבדים חפצים ואחרי זה אין לקנדרים היזדמנות להחזיר את החפץ!!! ומי שלו מסכים אתי אז בלאט

למעלה