גזענות בקדימה
F Fleddermaus New member 25/1/07 #2 לא הייתי מכליל להרבה אנשים בקדימה אין מספיק אידאולוגיה כדי להכתיר אותם בתואר "גזענים"...
N niv1990 New member 25/1/07 #3 זה לא לעניין בפורום עצמו ראיתי תגובות נגד זה, להציג זאת כעמדתה של קדימה זה קצת מוגזם. גם שאני לא ממש מבין איך מפלגה ללא עמדה יכולה להיות גזענית...
זה לא לעניין בפורום עצמו ראיתי תגובות נגד זה, להציג זאת כעמדתה של קדימה זה קצת מוגזם. גם שאני לא ממש מבין איך מפלגה ללא עמדה יכולה להיות גזענית...
י יאקי קקי New member 26/1/07 #4 חח בגלל זה הם גזענים? תעשה טובה... זה שהם מפלגה דמיונית בלי מנהיג זה לא אומר שהם גזענים אז צחקו קצת מה קרה.. זה כמו שמישהי תנשק אותך בחתונה ותגיד שזאת הטרדה מינית
חח בגלל זה הם גזענים? תעשה טובה... זה שהם מפלגה דמיונית בלי מנהיג זה לא אומר שהם גזענים אז צחקו קצת מה קרה.. זה כמו שמישהי תנשק אותך בחתונה ותגיד שזאת הטרדה מינית
ס סלוניק New member 27/1/07 #5 למה אתה מקנא? הוא אמר שהם גזענים, לא אמר שהם 'יותר' גזענים מישראל ביתנו למשל. אל תהיה קטנוני, יש מספיק קסנופוביה לכולם.
למה אתה מקנא? הוא אמר שהם גזענים, לא אמר שהם 'יותר' גזענים מישראל ביתנו למשל. אל תהיה קטנוני, יש מספיק קסנופוביה לכולם.