גזענות בעכו!!!

גזענות בעכו!!!

עכשיו בדיוק הרגע. בעכו מכתרים עשרות ערבים תלמידי ישיבה ומונעים מהם לצאת להקפות שמחת תורה!! אחל'ה מדינה..אם בעיר ש80 אחוז ממנה ערבים יכולים לומר ליהודים מה לעשות ולאיים עליהם!! ועוד מתפלאים שיהודים לא רוצים שלום עם ערבים.

80% ערבים?

בעכו אין 80% ערבים יש 30% ערבים ו70% יהודים וככה זה תמיד כאן בלי קשר לחג מתן תורה ולשמחת תורה הערבים שולטים על העיר שלנו אנחנו מתמודדים עם זה כל יום ביומו אבל לא נורא אני גם ככה עוד מעט עפה מכאן תזכרו מה אני אומרת עוד כמה שנים לא כ"כ הרבה עכו תהיה עיר של ערבים נטו!!!

כן 80 אחוז

עוד שלמדתי בעכו בשנת 1998 כבר רוב היהודים מעכו ברחו לנהריה. אפילו תושבי עכו היהודים היו צוחקים על היהודים שברחו מעכו ...בגלל "החנק".. כל העיר העתיקה 100 אחוז ערבים. במרכז העיר מלא ערבים חוץ מאיזה שכונה צפונית בעכו שמרבית הבתים שם וילות. יערית את אולי לא שמה לב או חיה בהחכשה שבעכו מרביתם הם יהודים. תושב עכו לשעבר בעצמו אמר לי שהוא מכר את הדירה שלו בזול ועבר לנהריה רק בגלל שנהיו לו שכנים ערבים. לצערי הם גם מתחילים להכניס את האף שלהם לקריות וכבר יש להם בתי עסק בקריות כבר כמה שנים.

גם כאן יש לך טעות

אם נמשיך ככה ,והשלטון שלנו יתחנף לערבים ויהיו לנו בוגדים בעם היהודי שלנו. עכו לא תהיה לבדה עם 100 אחוז ערבים,מדינת ישראל תהיה 100 אחוז ערבים ולא משנה לאן תברחי בכל מקום הם נמצאים ובכל מקום הם "מקופחים" והיהודים גזענים...

ועוד דבר קטן שרק השבוע היה

בבאר שבע התפרעויות של בדואים באוטובוס ואף תקפו את הנהג המשטרה עצרה כמה בני נוער לאחר שנער הצמיד סכין לגרון נהג האוטובוס ההתפרעויות כבר נמשכות הרבה זמן שזה כולל זריקות חפצים לעבר מכוניות בגלל זה שמו בלשים בתוך האוטובוס. האינטפדה הבדואית בקרוב מאוד בעיר באר שבע .. וגם שם העיר"80 אחוז יהודים" ממש... בירושלים התפרעויות בכניסה לעיר,המשטרה מנעה את ההתפרעויות,גם שם עליה מאוד גדולה של ערבים בעיר ובריחת יהודים מהעיר. בלוד אותו דבר ועכשיו עכו.

KRASHONE

New member
אתה כזה קוף

מה אתה מבין בכלל חתיכת פאשיסט? ועוד משהו- אם השכן שלך עבר דירה כי נהיו לו שכנים ערבים- זו גזענות אתה עושה פה הכללה נוראית. וככה כמעט כל ישראל נראית היום. אני יכול לקרוא לזה נאציזם. "ובגלל זה לא רוצים לעשות איתנו שלום" הערבים הם חלק מהעם והם מתרבים פה בדיוק כמו הדוסל'ך. אם תבין את כל הדברים הרעים שקורים לערבים בשטחים המזונים אז אולי ישתנו דעותיך. חפרתי

נו בטח..

תמיד היהודים הם ה"גזענים" והצבא הכובש גם כאשר נותנים 100 אחוז מהשטח של רצועת עזה לערבים. ומה הערבים עושים? יורים טילים על הנגב,חוטפים חיל. ונכנסים במלחמה עם צה"ל. נותנים להם את לבנון100 אחוז,ומה הם עושים מכוונים טילים חוטפים חיילים ויורים טילים.כבר חטפו לנו5חיילים ונהרגו עשרות,3 חזרו בארונות מתים ,ומה יהיה עם עוד2?איש לא יודע. הערבים הפלשתנאים הם לא חלק מהעם שלי!! הם עם שונה והשורשים שלהם טמונים במשפחות שבאו למדינת ישראל ממדינות ערב כדי לעבוד אצל היהודים,הם מהזן הנחות ביותר של העם הערבי,ואת זה גם הערבים בארצות ערב יסכימו איתי. וכשהם מכנים "פלשתנאים" הם יודעים שזה עם שנוצר תוך כדי השנים והוא זן נחות בכל עמי ערב. מה קורה לערבים בשטחים? אין להם מים? שיתחילו לארגן מים במקום פצצות. אין להם אוכל? שיתחילו לפתח את החלקאות שלהם בעזה במקום פצצות. ועוד הם רוצים לעשות חוק השבות--שהתוצאה שלה ידועה מראש----חיסול מדינת ישראל!!! הדוסלך--הם עם יהודי,ולפעמים גם חילונים חוזרים בתשובה..בגלל זה הם "מתרבים" לפחות הם מהעם שלי ולא מנסים להרוג אותי.

למעלה