גזענות בעיתון..
אני קוראת בקביעות את העיתון הטלוויזיוני 'רייטינג' ואתמול דפדפתי בגיליון מס' 264 (זה של שבוע שעבר נדמה לי) ונתקלתי בכתבה אחת שמייעצת למתמודדים בכוכב נולד 2 איזה שירים לשיר בשלב הבא.. אז זה מה שכתבו למתמודדת סשה גרישקוב: "דרוש: שיר נוגע, אבל לא קיטשי מידי ובטח לא ים-תיכוני, שעלול לקבע אותה כרוסייה חנפנית ." ואי כשקראתי את זה הדם אשכרה עלה לי לראש
זה לא אותו דבר כמו פשוט להגיד 'רוסיה מסריחה'? הם לא יכלו לכתוב שזה "עלול להראות כסוג של חנפנות"? הם היו חייבים להגיד 'רוסייה חנפנית'. עיתון מסריח. כבר שלחתי להם מכתב וזה אבל עדיין זה כזה מעצבןן כאילו מה הקטע למה למועמד האתיופי הם לא כתבו 'רק אל תשיר מוזיקה ים-תיכונית, זה עלול לקבע אותך כאתיופי חנפן'? ולמה בלאט אסור לה לשיר מוזיקה מזרחית רק בגלל שהיא רוסיה? מה אם היא רוסיה זה אומר שאסור לה לשיר מוזיקה כזו או אחרת? גרררררר איזה עצביםםםם ואני עוד רציתי להיות עיתונאית כאן..
אני קוראת בקביעות את העיתון הטלוויזיוני 'רייטינג' ואתמול דפדפתי בגיליון מס' 264 (זה של שבוע שעבר נדמה לי) ונתקלתי בכתבה אחת שמייעצת למתמודדים בכוכב נולד 2 איזה שירים לשיר בשלב הבא.. אז זה מה שכתבו למתמודדת סשה גרישקוב: "דרוש: שיר נוגע, אבל לא קיטשי מידי ובטח לא ים-תיכוני, שעלול לקבע אותה כרוסייה חנפנית ." ואי כשקראתי את זה הדם אשכרה עלה לי לראש