גזעי למען מעורב

טון טון1

New member
היי אמלי.

שמחה שהגעת למסקנה שעוד גורים לא יתרמו כלום למצב המזוויע של הכלבים בארץ.. ועכשיו אסביר לך.. בנוגע לקניה של פאג.. אם את מעוניינת בפאג גזעי , עלייך לפנות לרכז הגזע, קניה דרך רכז הגזע היא יותר בטוחה מבחינה בריאותית מכיוון שפאגים הם כלבים שנוטים לחלות הרבה (אם אני לא טועה, מדובר במחלות עור, עיניים ונשימה) ואם קונים מהמלטה מתועדת ומבוקרת אז הסיכוי לגור שיחלה הרבה, פוחת במידה משמעותית, משום שהרבעות כאלה פועלות להשבחת הגזע ולהקטנת הסיכויים למחלות ומרביעים רק כלבים שנחשבים בריאים וחזקים מבחינה גנטית. אסור בשום אופן לקנות כלב מחנות לבעלי חיים או ממקומות שנחשבים כמטחנות גורים, צירפתי לך מאמר שמסביר מה זה מטחנות גורים ולמה לא לקנות מהם..הגורים והכלבים שם מוחזקים בתנאים לא טובים ולא מתעניינים שם בטובתם אלא רק בכסף שאפשר להכניס מהם. קניה ממקום כזה תגרום לעידוד התופעה ולא להפסקתה. יש באפשרותך לאמץ פאג מעמותה ולא לקנות פאג גזעי. יש פאגים לפעמים שננטשים על ידי עליהם ומגיעים לכלביות ומחפשים בית. כך גם תצילי כלב וגם תזכי בחבר..

אני קונה רועה בלגית

ואני רוצה דווקא בלגי כי הם מתאימים לאורך חיים שלנו+מצאתי מגדלת שהיא הגזברית של החוג לרועים בלגים+אני כבר שנה מחכה להמלטה והנה סוף סוף חלומי מתגשם!! =)

zolo1000

New member
התנדבות ../images/Emo13.gif

היי אמילי אם את גרה באיזור ת"א ויש לך פנאי ומוטיבציה להתנדב, הכלבים בכלבייה העירונית וצוות המתנדבים מאוד מאוד זקוק לעזרה, בעיקר להוציא את הכלבים לטיולים מחוץ לתאים, אם רלוונטי, אנא צרי קשר עם [email protected] או באתר www.homedog.co.il, בהצלחה..

טון טון1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif בשרשור זה נמחקו הודעות ../images/Emo11.gif

עקב שימוש בשפה לא נאותה. נא לשמור על תרבות הדיון. יש דרך להסביר דברים, גם בלי להשתמש במילים לא נאותות. תודה .

NoKi2sh

New member
מממ.. צודקת...

אבל בכיאט, הטרולים האלו, יכולים לשגע פילים! אני מניחה שזו הייתה המטרה שלו/שלה.

מורן2345

New member
עונה

לקנות כלב גיזעי אינו צריך להיות אופציה. להם תמיד יש ביקוש ותמיד עדיף לקחת כלב מעורב שעתידו פחות מזהיר. אין שום בעיה לדעת מה יהיה גודל עתידי של כלב- כול וטרינר יוכל להגיד וגם רואים אם כפות הרגליים גדולות או קטנות. עדיף לעזור לעוד נשמה טהורה ולקחת מעמותה כלשהי (לא שהגזעיים אינם כלבים אך להם יש ביקוש). וכמובן שלעולם לא כדאי להרביע תמיד לעקר שכן העולם גם ככה בעודף כלבים נטושים לא כדאי להוסיף עוד :/

למעלה