גזים...

גזים...

בני בן 6 שבועות ומזה כשבוע בסוף כל הנקה סובל מכאבי בטן וגזים.....מה שמפריע לו ביותר לישון בין הנקה להנקה..... רק בלילה הוא מצליח לישון כשלש שעות רצופות....יש למישהי עצה טובה? ניסינו עיסויים, סימיקול ותנוחות שונות ללא הועיל... תודה מראש

B i g m o u t h

New member
גזים

עצות כיצד לגרום לתינוק לישון יותר במהלך תקופת הגאזים אין לי. (לדעתי אם מישהו ימציא פטנט שכזה הוא יהיה איש עשיר מאוד), אבל להרגעת הבכי אפשר לקפוץ עם התינוק על כדור פיזיו (זם גם מרדים) ואת יכולה לנסות גרייפווטר גליכול וכיוב' אבל לא לכולם זה עוזר. את יכולה לשתות חליטה של שומר וקמומיל לקראת השעות שבהן הוא סובל וזה יעבור אליו בחלב ואולי יקל עליו. והעצה הכי טובה- סבלנות, התקופה הזו קשה אבל היא עוברת (יותר מהר ממה שאת חושבת). בהצלחה. אגב, לתינוק שסובל מגאזים, עצם העובדה שאת מניקה היא נכס אדיר כי התחליפים למיניהם קשים ביותר לעיכול. אז תטפחי לעצמך על השכם.

מרשמלו13

New member
מוצרי חלב

גם שלי סובלת מ"גזים" רק שתשימי לב שמשתמשים בתירוץ הזה כמעט לכל בכי אני כרגע נמנעת ממוצרי חלב ובאמת התדירות של הבכי ירדה, מצד שני היא גם גדלה (בת חודשיים) אז יכול להיות שזה גם העניין ואני סתם סובלת - אבל אמרתי שעד גיל 3 חודשים אני אקפיד יש עוד הרבה סיבות שהיא בוכה ואני יכולה רק לנחש ממה כל פעם יכול להיות מעייפות, צרבת, רעב, כאבי בטן ולפעמים הם פשוט צריכים לבכות - שחרור מתחים בגלל דברים שקראו להם בעבר ולאו דוקא בהווה כמו כן יש כל מיני תנוחות שאפשר לנסות - שמתי לב שכל פעם יש תנוחה אחרת שמועדפת עליה נמר על ענף בד"כ התנוחה המנצחת התכשירים טובים רק בגלל הטעם שלהם - נראה לי שזה פשוט מבלבל אותה אז לפעמים היא שוכחת למה היא בוכה ונרגעת אמבטיה גם מייד משתיקה ולפעמים פשוט להפשיט זה עוזר (להחליף חיתול)

למעלה