גזים

גזים

מה עוד אפשר לעשות עם הגזים הארורים האלה???? ניסיתי את כל התרופות" ביביזים, גליכול, סימיקול, נתתי לה תה עם לואיזה, מסגים בבטן, והילדה שלי לא מפסיקה לסבול, ועוד אומרים שילדים יונקים סובלים פחות. אני כל הזמן מרגישה אשמה שבגלל התזונה הלקויה שלי היא סובלת. ממה עלי להימנע מלאכול???

גילי51

New member
גזים

הכי עוזר להניק - פה הוא שריר טבעתי בדומה לשרירים אחרים בגוף שאחראים לעיכול וכו'...כך שבזמן הנקה שריר מתחיל לעבוד ולעזור בשיחרור גזים .אולי זה ישמע לך סוריאליסטי ,אבל זאת עובדה...הניקי ותראי מה קורה.כל תכשירים אחרים שאמורים לעזור ולהקל על גזים לעתים ממש לא עוזרים ורק ציצי של אמא חם ומנחם .נסי שיטות עירסול ,הליכה וניענוע תוך כדי,שימי את תינוקך עם הבטן על פנים זרועך-מגע חמים של יד ולחץ שנוצר עוזרים לקטנים שלנו להוציא הכל החוצה,נסי לעשות את כף רגלו בתנעועות סיבוביות כיוון שעון,מסז' בבטן התחתונה וכן להפעיל לחץ מתון גם כיוון שעון...סבלנות גם התקופה זאת תעבור וכן,תינקות יונקים סובלים פחות מהם מבחינת הזמן.לגבי תזונתך,יש טענות שכן על אם מניקה לא לאכול כרוב,חומוס,ברוקולי,כרובית,שוקולד,מוצרי חלב....ויש כאלה שאוכלות הכל ושום דבר לא קורה.נסי לעקוב אחרי מזון שאת אוכלת ואם את שמה לב שלמשל,כרוב או שוקולד עושים לה רע הסירי מזון זה מתזונתך.כביכול,עליך לשמור על רמת תזונה נאותה על מנת לשמור על בריאותך וכוחך,להמשיך ליטול ויטמינים המותאמות לאם מניקה וברזל גם לאחר תקופה של 6 שבועות,משכב לידה.הקפידי על כך! מקווה שעזרתי .....הרבה סבלנות והצלחה ! אמא של טל

kalkobi

New member
גזים

שלום . אני עושה עיסויים, גם לתינוקות (כמובן בתשלום) ועיסוי לתינוקות עוזר במניעת גזים. בברכה קובי גנות 0508216747

SHANILIROY

New member
גזים

אני ניסיתי מוצר טיבעי בשם גרפ ווטר הוא ממש עוזר - המליצו לי עליו בסופר פארם

למעלה