גזים גזים

galigal33

New member
זה אישי

אנחנו התחלנו עם מטרנה והיו לו גזים . עברנו לסימילאק וזה היה זוועה. הוא צרח והפליץ כל היום. (ניסינו 5 ימים כי מערכת העיכול צריכה להתרגל) ונישברנו וחזרנו למטרנה. יש גזים אבל לא זוועתי כמו סימילאק. אני מכירה גם סיפורים הפוכים. צריך לנסות אבל אני לא הייתי ממהרת להעביר אותו.
 

KK15s

New member
כן ילדתי!!! לפני 7 שבועות מזל טוב

גם לך!!! אני לא בארץ אבל קפצתי להראות את הקטנטן למשפוחה בפסח עכשיו אני כבר בבית בחזרה. מה שלומך? איך עברה הלידה של אילון (אם אני לא טועה זה השם)? ביום שילדת שלחתי לך מסר כשראיתי שכתבת שיש לך צירים וכנראה כבר ההית בדרך לבית חולים. הלידה שלי היתה נוראית ממש קשה 13 שעות בלי אפידורל עם תינוק של 53 ס"מ ו4330 ק"ג.חתך של 6 ס"מ לפחות משהו מטורף. אבל הכל מדגמת ליד הפלא הקטנטן הזה נכון? בכל אופן רשום על הבקבוק Homeopathy Basilicum plantaplex את פשוט יכולה לבקש מהם את התרופה לגזים הם כבר יודעים מה זה. זאת פשוט תרופת פלאים. לפחות לירדן שלי זה עוזר מאוד. איך היה לך? לפי מה שכתבת בפורום היתה לך לידה טובה ואפילו נהנהת ממנה נכון?. ואיך זה להיו אמא? כמו שדמיינת? אני מאוד שמחה לשמוע ממך. ולכי עוד היום לקנות את התרופה.
 

galigal33

New member
איזה כיף לשמוע ממך!

זה נכון...הכל מתגמד לידם. זה מדהים איך זה קורה לכמעט כל אמא ההתאהבות הזאת! אצלי היה אחרת אבל ממושך מאוד. כל הכבוד שהחזקת ככה בלי אפידורל. . ואח"כ לסבול את הכאב של החתך והתפרים!!!את גיבורה אמיתית להיות אמא זה בכלל לא דומה למה שדימיינתי זאת התאהבןות גדולה מלווה ברגשי אשם תמידיים.גם ההנקה לא הלכה לי וזה היה ממש סרט בשילוב עם הצווחות של אילון מהגזים. עכשיו זה מתאזן. הוא אפילו ישן מ22:00 עד 6:30 רצוף! אני אשאל את ההומאופטית שלי על התרופה הזאת.בואי נהייה בקשר במסרים לפחות..
מתה לשמוע יותר על ירדן ועל החיים שלכם כרגע. תכתבי כשיבוא לך ויהייה לךזמן.
 

אמאיו

New member
../images/Emo140.gifגזים ותופעות לא ברורות,אולי זה

בתי בת 5 חודשים בקרוב, אספר לך מה שאולי ניסית כבר. ת נ ו ע ה. דבר חשוב שכשהבנתי אותו זה שינה הכל: " התנועה שלנו איתם - עוזרת להם בפעילות המעיים" התינוקות שלנו זקוקים לתנועה כדי לעכל, המערכת שלהם עדיין לא בשלה. ולכן כששוב יש מצב לא ברור, שלא ניתן לפענח, מומלץ פשוט לעטוף את התינוק טוב, רצוי להעזר במנשא ולצאת לטיול נמרץ, או ריקוד אינדיאני עם קולות, או קפיצה על כדור פיזיו. כל אלה עזרו לי מאוד וכמובן הרגיעו אותי גם, במצבי הלחץ האלה. עוד דבר ל נ ש ו ם ולהשמיע קולות , ההדהוד הקולי גם עוזר מ א ו ד. מקווה שתרגישו יותר ויותר טוב.
 

muzli

New member
תודה

וואו .. המון תודה לכולכן.. אין כמו הפורום הזה, אפילו אם זה רק כדי לדעת שכולם עוברים את ותו דבר.. אני כבר שולחת את בעלי לקנות כדור פיזיו, שמעתי מהרבה שזה עוזר. שוב תודה
 
למעלה