גו

ליזידי

New member
גו

מישהו מכיר את המשחק "גו"? כבר שנים מחפשת פרטנרים (...) בשר-ודם במקום Yahoo Games, כלומר היה לי נורא כיף לשחק אונליין, זה אתגרי, אבל פשוט אין תחליף בשבילי למגע... של הלוח. ליזי מורעבת!!! אולי, רק אולי, יש איזו התארגנות של שחקני גו בארץ?

maybe...

אמור להיות מועדון של שחקנים באוניברסיטת ת"א. יש ברשת כל מיני אתרים שמצביעים לאתר שלהם, אבל כרגע הוא לא עולה לי. בכל מקרה, שווה לך לנסות להכנס לאתר שלהם מאוחר יותר. שם בטח יוכלו להפנות אותך להתארגנויות נוספות או אולי לאנשים ספציפיים היושבים בביתם מול הלוח הריק, ואורבים בדממה לטכנאי מזגן שאולי מעוניין ללמוד את המשחק. או למישהו קצת יותר מנוסה.

ycyclop

New member
ישנם כבר שנים

יש שני אשנים מהפורום שמחפשים שותפים למשחק גו: rounin ו wisp אז את מוזמנת ליצור איתם קשר

TheHead

New member
הסרט Pi בבימוי דרן ארונופסקי

כן, האיש של רקוויאם לחלום. זה אחד הסרטים הקודמים שלו, מ-98. לכי תראי אותו. אני הצלחתי למצוא אותו גם בקאזה ולהוריד. זה כי את אוהבת גוֹ. לבריאות. לשחק איתך לא אוכל.

קראת את הסרט ? ראית את הספר ?

נו, אז באותה נשימה, מומלץ גם לקרוא את "שיבומי". לא קראתי, אבל ניג'סו לי שאקרא...

ליזידי

New member
או קול!

שאני אהיה פיסיקאית טובה ולא אראה את הסרט PI?? איזה סרט פסיכי ונפלא! מתה על קולנוע אלטרנטיבי. לא היה לי מושג שהוא עשה גם את רקוויאם לחלום, אם כי אני יכולה להבין את זה...

TheHead

New member
אני ממליץ גם על Donnie Darko

גם אפשר להשיג מקאזה. מאיפה יש לך לוח של גו? כשלמדתי הייתי צריך לצייר אחד על נייר ואז להשתמש בכלים של שש-בש, וכל זה רק כדי לשחק נגד אחי הקטן...

ליזידי

New member
חברים טובים

הטעם שלכם בסרטים הוא משובח ביותר!! (אך לא חדש לי)
אוי, הארנב הפסיכוטי הוא priceless.
אני משווה את ה"דוני דארקו" שלך, TheHead, ומעלה ב-"מאלהולנד דרייב".
ולגבי הלוח... אמא קנתה לי כשהייתי קטנה. היא נתנה לי לבחור
אחד אחרי שהייתי חולה - וזה מה שלקחתי. מכיל לוח עץ רציני כזה ו-2 קופסאות של M&M לבנים ושחורים מבריקים בטעם פלסטיק
. ויש גם חוברת עם חוקים ואסטרטגיות בסיסיות וכאלה. אה כן, זה בהוצאת "משחקי אמקור". אמקור?? כן, אמקור. A cool game for a hot summer day.

TheHead

New member
אני פורש

ראיתי, שיחק לי שעתיים עם הראש וחוצמזה כלום. :p חפ'ף. את חייבת לי גו אונליין, רק תלמדי אותי איך עושים את זה בדיוק.

ronelalala

New member
יש קומיקס מנגה שנקרא

"היקארו נו גו", וזה סדרת קומיקס חמודה להפליא על ילד שנכנס בגופו רוח רפאים של אמן גו עתיק, זה משעשע וחמוד וכיף לקריאה (חכי שניה אחפש את הקישור) אוף אין קישור לקומיקס לא שאני מוצא לפחות :) אבל יש לי את כולו על דיסקים, אז אם תרצי אני פשוט יכול לצרוב לך או משהו... :)

לשם ההגינות והחוקיות

נציין שמה שמסתובב ברשת זה תרגומי חובבנים לקומיקס היפני, שנעשו ללא רשות בעלי זכויות היוצרים. זה מנהג מקובל בקרב קהילות האנימה והמנגה, והחברות מעלימות עין כל עוד לא הוכרזה גרסה מתורגמת רשמית. אבל להיקארו נו גו תהייה כזו - את הגרסא האנגלית הרשמית יהיה ניתן לקרוא הכל מעוד כמה חודשים במגזין המנגה Shonen Jump שמוציאה חברת Viz.

דשא נוי

New member
אני

משחק גו, באיזור ירושלים. עד עכשיו שיחקתי רק באינטרנט. אם את מכירה או מארגנת קבוצה, אני אשמח לקפוץ לפעמים. [email protected]

למעלה